Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar dün eminönüne gitim fikirsensinden gelen saati değiştirdim üstüne 100 tl daha koydum metal aldım takabilecegim gibi bir saat degildi zaten

günaydınnn...

flormarın sonuçları,tabiii ben yoğummm....

Flormar

Renkli Cuma yarışmamızın kazananları belli oldu! Flormar Neon Far ve Lashlift Mascara ile sıradışı renkler ve çarpıcı bakışlara sahip olacak Merve İyiol, Gözde Adakan Korkmaz, İlkem Bağırtan, Merve Gökbayrak ve Didem Çetin'i tebrik ederiz! Hediyeleri yarışmaya girerken belirtmiş oldukları adreslere gönderilecektir. Flormar’ı takip etmeye devam et, sürprizleri kaçırma!

bugün kayda değer bişey yok galiba gerçi olsada bişey kazanamıyorum ki

Aktivite 4x4 1.Gün Şifresi: Hello Flawless Oxygen Wow deniz tuzu mineralleri sayesinde cildi nemlendirir.
2. Aktivite - Glam Şifresi: Hello Flawless Oxygen Wow içerdiği C ve E Vitaminleri ile yaşlılık belirtileri ile savaşır.
Aktivite - Glam 3.Gün Şifresi: Hello Flawless Oxygen Wow içerdiği amino asitler sayesinde hücre gelişimini hızlandırır.
Aktivite - Glam 4.Gün Şifresi: Hello Flawless Oxygen Wow SPF PA 25 +++ ile zararlı güneş ışınlarından korur.

saol tatlımmmm

link atsana hatun,bende yapim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…