Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kapıda ödeme yok canım malesef. kredi kartı istiyo.

avea kodu kullanmayacak olanla takas yaparım.

2 tane 10 tl daybuyday çeki
çicek.comda kek çiçekleride geçerli 20 tl indirim kodu
pizza hut veya kfc menü kodu

bunlardan biriyle değişim yaparım :)

avea kodumu verebilirim sana canım pizza hutdan ne kodun var?

evet kızlar bu konuda bir bilgi verirmisiniz:kkk:

markafoni yazıp 5060 a gönderiyorsun. markafoni sitesine üy oluyorsun. sitede bir sürü kampanya yapan firma mesela lcw ve s-box. sitenin kuralı gereği bir markadan alışveriş yapabiliyorsun. yani lcw dwn aldığın bir ürünle s-box tan aldığın ürünü aynı sepete koyamıyorsun.örneğin lcw den bir kaç ürün aldın. teslimat bilgilerini girdikten sonra ödeme kısmında indirim kuponu butonu var. buraya tıkladığında açılan pencereye mesajda gelen şifreyi giriyorsun. tamam dedikten sonra 25 tl indirim yapıyor

Avea kodunu kullanmayacak arkadaş olursa bana verebilirmisiniz yani şöyle yapalım trendyol vereyim size ne dersiniz.

avea kampanyasında mesajda şu adrese girin yazıyor. o adresi dikkate almanıza gerek yok. markofoni sitesine girip. alışveriş sepetinizden sonra teslimat bilgilerinizi giriyorsunuz. ödeme kısmına geldiğinizde indirim kuponu butonuna tıklayıp şifreyi yazın 25 tl düşüyor toplamdan

kızlar bizim sülale avealı yarın hepsinden kodları toplıcam ama kendim kullanamam kredi kartım yok
ama ilgilenen olursa kodlarımı pizza koduyla takas ediyorum daha elimde kod yarın yarın toplarım herkesten:52::52:

kızlar avea kodu kullanmayacak olan varsa ben de 25 tl evimister kodu (50 ve üzeri için geçerli ) veya kfc twister menü 1 alana 1 bedava kodu verebilirim ?

istanbull mesaj atamıyorum 10 dk bekleyin diyor

2 tane elma patates koduna bir avea kodu vericem akşam sana canım :52::52:

kendi hattımınkini carrefula veriyorum
nişanlımın kodunu istanbulla veriyorum
ozgmmm onada annemin kodunu veriyrm tmm karışıklık olmasın diye yazıyım dedim:27:

Son düzenleme:
Back
X