Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm davetinle üye oldum o mail adresine kodu atarsan alışveriş yaparım
kızlar akşam elimde 5,6 tane avea kodu olucak şimdiye kadar 5 avea koduyla kızlarla takas yaptım hiç bir sorun çıkmadı kodlarımı pizza hut pizza kodu yada pizza hut patates ile takas yapıyorum ilgilenen olursa özel mesaj atsın
Berencim bende pizza hut kodu ve kfc patates veya kola kodları var 2 kod ile herhangi ikisini takas edelim olur mu yalnız özel ms atamıyorum sanırımkızlar akşam elimde 5,6 tane avea kodu olucak şimdiye kadar 5 avea koduyla kızlarla takas yaptım hiç bir sorun çıkmadı kodlarımı pizza hut pizza kodu yada pizza hut patates ile takas yapıyorum ilgilenen olursa özel mesaj atsın
kızlar banada avea kodu gerek ihtiyacım var ama kodum yok benim lütfen yardım![]()
Berencim bende pizza hut kodu ve kfc patates veya kola kodları var 2 kod ile herhangi ikisini takas edelim olur mu yalnız özel ms atamıyorum sanırım
olur cnm hatta 3-4 tane patates kodu var hepsini atayım sana 3 kod verebilirsen daha iyi olur yoksa 2 tane yolla ben sana tüm kodları atayım ne de olsa bebişle dışarı çıkıp kullanamıyorum bari yazlık bir iki tişört alırım onatmm canım ben sana mailim atıyorum özel mesaj sen mail attıgında bana belirt ben bartuveannesi die akşam kodları yollarım sende bana pizza hut pizza kodunu ve diğer kodları yollarsın hepsini 2 tane avea kodu veriyorum anlaştıkmı?
kızlar akşam elimde 5,6 tane avea kodu olucak şimdiye kadar 5 avea koduyla kızlarla takas yaptım hiç bir sorun çıkmadı kodlarımı pizza hut pizza kodu yada pizza hut patates ile takas yapıyorum ilgilenen olursa özel mesaj atsın
berenciğim eşimle görüştüm pizza kodunu silmişolur cnm hatta 3-4 tane patates kodu var hepsini atayım sana 3 kod verebilirsen daha iyi olur yoksa 2 tane yolla ben sana tüm kodları atayım ne de olsa bebişle dışarı çıkıp kullanamıyorum bari yazlık bir iki tişört alırım ona![]()
berencim düzeltiyorum pizza kodunu bulduk ok dir :) 1 pizza kodu 3 patates ve bir kola kodu yolluyorum sanaberenciğim eşimle görüştüm pizza kodunu silmişelimde 3 patates bir de kola kodu var kfc .. istersen bir de twister 1 menü alana bir bedava kodu var anlaştık mı ? pizza kodu edinirsem yine veririm çünkü ben zaten dışarı çıkamıyorum
kızlar bu arada hero baby e eşim ve kendi adıma kayıt olmuştum 2 paket geldi hem de içinde 500 er gramlık sütlü prinçli mamalar 1 er adet kavanoz mamaları ve 2 adet bisküvi ve deneme boy devam sütleri ile .. çok sevindim hemen siz de yapın![]()
kızlar bu arada hero baby e eşim ve kendi adıma kayıt olmuştum 2 paket geldi hem de içinde 500 er gramlık sütlü prinçli mamalar 1 er adet kavanoz mamaları ve 2 adet bisküvi ve deneme boy devam sütleri ile .. çok sevindim hemen siz de yapın![]()
canım hero baby nin sitesine gir orda üye ol bölümü var , üye olurken alttaki kutucukta numune istiyorum kısmını işaretle 1hafta veya 10 gün geçmeden geliyor eşin adına da yap kocaman kutu geldi tam da işimize yarayan şeyler süper olducanım nereye üye oldun? link verirmisin?
canım ne zamn üye oldu siteye . ne zamn sonra geldi ürünler. herhangi bir ücret ödedinmi ve bir bilgilendirme yaptılarmı ürün gönderiyoruz diye falan