Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vision yarışmasına nasıl katılıyoruz katılan var mı aramızda ?![]()
hergün yayınladıkları ürünü beğenip paylaşıyosun o kadar...
kızlar caldion yarışmasında bugünkü skorum şöyle yorumlarınızı bekliyorum.
SON YARIŞMA BİLGİLERİNİZ
Tarih 08.06.2011
Soru adedi ve süre 10 / 40.283sn
Doğru yanıt 10
Yanlış yanıt 0
Boş yanıt 0
tatlım 20 li saniyelerde yapıyolar ya benim de en iyi 32 war bu gidişle zor gibi duruyo bize bişi gelmesi![]()
hiç bişey cıkmıyo bunlardannnnnn
6 tl katalog muuuuuunetwork sitelerine üye olmayın arkadaşlar.. hepsi düzmece.. dün çağlar networkün bir videosunu seyrettim.. kazananları gösteriyor.. birde ne göreyim.. eski çalıştığım yerden biri kurmuş. kazananları seyrettim hahaha koptum.. genel yayın yöntm. pazarlama koordinatörü.. hepsi ihlas holdingte çalışanlar... yani ortada bir kazanç yok...![]()
boşwer yolla gıtsınnnnnMerhaba Mine Hnm.
Ücretsiz Üyelik Talebiniz ulaşmış olup sadece 6 tl kargo bedeli karşılığı kataloğunuz yurtiçi kargo ile gönderilecektir.Kargo bedeli 6 tl ilk siparişinizden düşülecektir.Bilginize.
Turkuaz Networking den gelmişbuneeee
ben bişi istemdimki sadece üye oldum 6 tl korgo parasıysa almıyım n eyapcam ben kataloğu bari yannında hediye olsa dert diill
hayırr gelmıyooooooooo:82::82::82::82:kızlaaaaaaaaarr cevap verin banaaa.8x4 kazananlar mail geldimi size???
bence avatar resmını degıştır hedıyeler çokkkkk artarrrr:86::86::86::86::86::86::86:Eki Görüntüle 206364
kızlar theramed ten kazandıklarım geldişimdiye kadar kazandıklarımın içinde en iyisi
nasıl olduysa şans bana da güldü teşekkürler theramed
![]()
ben bunda 36 sn altına düşemedimkızlar caldion yarışmasında bugünkü skorum şöyle yorumlarınızı bekliyorum.
SON YARIŞMA BİLGİLERİNİZ
Tarih 08.06.2011
Soru adedi ve süre 10 / 40.283sn
Doğru yanıt 10
Yanlış yanıt 0
Boş yanıt 0
ziyaretçiler size sesleniyorum diğer topiklerde ziyaretçilere kıl olunuyo bizde size kıl oluyoruz![]()
aynen öyle![]()