Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kredi kartı hatalı diyor sanırım bizim ki internete açık değil 100 tl üzeri diye bir hata gelmedi anlamadığım ilk günden beri hep öyle deniliyor 100 tl üzeri ama öyle değil sözde öyle bence :S

denedim şekerim ama kullanmamıza izin vermiyor:(

Canım sabah ben bi fondoten almıştım kodu yazdım siparişi falan işte 25 tl çeki düştü toplam tutar kargoyla beraber 1.89 yazdı o sırada k. kartını yazacaktım bi baktım evde zilyon tane fondt. var kapatıp çıktım şimdi sen öyle deyince açtım hala 1.89 yazıyor k.kartını yazdım siparişniz onaylandı dedi teşekkür ederiz bizi seçtiğiniz için falan oldu sanırsam :S

ne yazıcaz 5060 a ordan kod gelince napıorsunuz:26: ilk kez denicem yardımcı olurmusnuz

Son düzenleme:
Canım 100 tl ve üzeri olmuş diyorlar arkadaş yani en az 100 tl alıp 75 tl ödeyeceksin k.kartıyla .Siteye üye oluyorsun alışverişini yapıyorsun indir kodu kısmına onu yazıp kredi kartı bilgilerini girip siparişini tamamlıyorsun

mrblr
ben bişey sorcam ben yeni katıldım bi kaç gündür takip ediyorum yazılarınızı bu kampanyalardan felan nasıl haberdar oluyorsunuz ilk e posta felanmı geliyor o sitelerden

ayyy inanamıyorum ya. Haberde bunlar yazıyo

Söz konusu firmaların ürünlerine dönük laboratuvar incelemelerinde, yağlı tulum peynirlerinin içinde bitkisel yağ, pişmiş dana kavurmanın içinde at eti (tek tırnaklı eti), yüzde 100 dana eti sucuğun içinde kanatlı eti ve soyulmuş sosisin içinde yabancı doku ve iç organ tespit edildi.

iyi ki birşey kazanmamışım tavuk artıkları bilmediğim şeyler yiyecekmişim. Ne kadar vicdansızlar.Yazıklar olsun

bide yarışma yapıp paket paket sucuk dağıtmışlardı. aman iyiki kazanmamışım. insan değil bunlar ya..:47:

burda laboratuvar sonuçları olumsuz bulunan firma bilgileri var. inceleyin kızlar.

Tarm Bakanl TR Duyurular : haber_Detayli_Gosterim

bide yarışma yapıp paket paket sucuk dağıtmışlardı. aman iyiki kazanmamışım. insan değil bunlar ya..:47:

burda laboratuvar sonuçları olumsuz bulunan firma bilgileri var. inceleyin kızlar.

Tarm Bakanl TR Duyurular : haber_Detayli_Gosterim

Güvenip bir sucuk, sosis, salam, peynir yiyemeyeceğiz anlaşılan. Kızlar facebook tan paylaşın eşe dosta herkes bilinçlensin.

Ben paylaştım. Yazık günah. Allah a havale ediyorum.

2 ay önce yarışması vardı bugün açıklanacaktı açıklamışlar

6 adet VPC-CA3S1E Sony Vaio 14 İnç Notebook kazananlar

ABDÜLKADİR ÖZDAMAR İSTANBUL

DURALİ ARICI ANKARA

ECENUR GÜL VAN

MUSTAFA DİLEKÇİ İSTANBUL

ONGAN UZUNOĞLU KOCAELİ

ONUR EĞİN BURSA

yedekler

ADEM DOĞAN BOLU 5.YEDEK

ALPER FINDIK BALIKESİR 4.YEDEK

DENİZ YILMAZ İSTANBUL 1.YEDEK

GÖZDE GÖREN SEÇGEN AYDIN 2.YEDEK

HÜSEYİN ARSLAN ANKARA 3.YEDEK

NURSEL KEMAL ANKARA 6.YEDEK

Güvenip bir sucuk, sosis, salam, peynir yiyemeyeceğiz anlaşılan. Kızlar facebook tan paylaşın eşe dosta herkes bilinçlensin.

Ben paylaştım. Yazık günah. Allah a havale ediyorum.

az önce tv de bakan söyledi deşifre edilecek bu firmalar die..Çok iyi oldu bende paylaşıcam facbook ta...

Arkadaşlar avea kampanyası hk sorduğunuz sorular geçmiş sayfalarda defalarca cevaplanmıştır.:kkk:

Back
X