KIZLAR BANA CEVAP VEREN YOK MU........kızlar markafoni için aveadan kod almıştım şimdi kullanılamıyormu 100 tl üzerimi geçerli ona arıcam kaybettimde:)
KIZLAR BANA CEVAP VEREN YOK MU........
artık 100 tl ve üzeri alışverişlerde kullanılıyo canım
fikirmetre diye bir site üye olup anket doldurana alt limitsiz 10 tl hediye çeki veriyor daybuyday da kuullanmak için. daybuday da dün ücretsiz kargokampanyası yaptı. herkes bedavaya alışveriş yaptı
fikirmetre diye bir site üye olup anket doldurana alt limitsiz 10 tl hediye çeki veriyor daybuyday da kuullanmak için. daybuday da dün ücretsiz kargokampanyası yaptı. herkes bedavaya alışveriş yaptı
arkadaşlar elimde bekleyen bir kaç siteye ait inidirim çekleri var isteyenlşer mail adreslerini mesaj atsın göndereyim. özel mesaj atamıyorum
ZİDAYA. COM
50 TL lik indirim çeki.25 -25 olmak üzere iki farklı alışverişte kullanılıyor. 50 tl üzeri alışverişler de geçerli.03.05.2012 son kullanma tarihi
ALTINCI CADDE
100 TL lik indirim çeki.500 tl ve üzeri alşverişlerde kullanılıyor.23.04.2012 son kullanma tarihi
EVİM.NET
10 TL lik indirim çeki. 30 tl ve üzeri alışverişlerde kullanılıyor.30 tl zeri siparişlerde geçerli.22.04.2012 son kullanma tarihi
LİDYANA
%30 İNDŞRŞM ÇEKİ. AVEA VERİYOR. 16.05.2012 SON KULLANMA TARİHİ
KIZLAR BANA CEVAP VEREN YOK MU........
Eki Görüntüle 394830 Eki Görüntüle 394831 Eki Görüntüle 394832 Eki Görüntüle 394833 Eki Görüntüle 394834 Eki Görüntüle 394835 Eki Görüntüle 394836
Daybuyday kampanyasından aldıklarımm..
Hepsi 11.30 tuttu...
ben evim netinkini alabilir miyim
Kızlar merhaba,
Bonny food indirim kuponu olan var mı aranızda bana lazımda
kızlar markafonide ki sipariş detayınızı görüyomusunuzzz silinmiş hiç bişe göremiyorum delircem yaaa
kızlar markafonide ki sipariş detayınızı görüyomusunuzzz silinmiş hiç bişe göremiyorum delircem yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?