Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sağlıklı bir cilt için aşağıdakilerin hangisini yapmamaya dikkat etmelisin?

Cildini temiz tutmak
Cildini nemlendirmek
Makyajla uyumak

flomar cevap ne kizlar 1 ve 2 arasinda kaldim...

pffff kızlar yaa:( markafoniden aldığım ayakkabıyı hiç beğenmedim 4.90 vermişim,çantayıda beğenmedim ,ççok küçükmüş 9.90 vermişim , lcw den aldığım mini etekte astarı yok ,resmen içi belli ve lcw diil X-side markalı ...80 krş a almıştım ....şimdiye kadar gelenlerden bi peçetelik bide eşimin pant .lunu beğendim , 6 kargo daha bekliyorum ..inşallah hüsrana uğramamm:5::5::5::5::5:

pffff kızlar yaa:( markafoniden aldığım ayakkabıyı hiç beğenmedim 4.90 vermişim,çantayıda beğenmedim ,ççok küçükmüş 9.90 vermişim , lcw den aldığım mini etekte astarı yok ,resmen içi belli ve lcw diil X-side markalı ...80 krş a almıştım ....şimdiye kadar gelenlerden bi peçetelik bide eşimin pant .lunu beğendim , 6 kargo daha bekliyorum ..inşallah hüsrana uğramamm:5::5::5::5::5:

bana gelen iki parçanın ikisi de güzeldi ben beğendim ..
değişiyor demekki :44:
x-side lc nin ürünü zaten merak etme ..
lc mağazalarında ürünelrin hepsi lc değildirki x-side da satılır :34:
inş. diğerleri güzel gelir

Daybuyday'de 18 nisandaki kargo bedava kampanyasını kaçırmışım uff tühh. Başka bir daha ne zaman olacak bi bilgisi olan varmı? 23 nisan gbi bişeyler duydum ama.. :31:

Marks & Spencer Türkiye
İşte Marks & Spencer 2012 İlkbahar / Yaz sezonu’ndan size harika sürprizimiz: Yeni yarışmamız M&S Stil Yarışması’nda belirli mağazalarımızda ya da evinizde M&S sezon kıyafetlerinden kombininizi oluşturun, fotoğraflayın ve uygulamamıza yükleyin!

Yarışma sonunda en beğenilen kombinin sahibi 1000 TL’lik hediye çeki kazanıyor! Üstelik en beğenilen kombini beğenenler arasından 3 kişiye M&S’den sürpriz hediyeler var. :) Hemen katılın: Marks & Spencer Türkiye - M&S Stil Yarışması | Facebook

Evim.net
Saklambaç yarışmamız başlıyor, en hızlı ve dikkatli olanlar kazanacak :)
Sitemizde iki adet ürüne evim.net logosu sakladık. Bu ürünleri ilk bulan iki ayrı üyemize görseldeki ürünleri hediye edeceğiz.Doğru ürün linkini bu iletimizin altında paylaşabilirsiniz. İyi şanslar dileriz..

Arnica
Keyifli Çay Saatleri İçin CHAYDANLIK (Demlikli Çay Seti)

YARIŞMAMIZA KATILIP KAZANMA ŞANSINIZ
HAFTA SONU DA DEVAM EDİYOR!

Gondol
Değerli yarışmacılarımız, sorumuzun doğru yanıtı olan "G48" cevabını #bolbolgondol etiketiyle Twitter'a yazarak bizden " G48 Toastsaver (3 lt) " kazanan kişileri tebrik eder, hediyelerini alabilmeleri için iletişim bilgilerini (Ad, soyad, adres ve telefon) gondolplastic@gmail.com adresine göndermelerini rica ederiz. İlginiz için tekrar teşekkürler :)

Vileda Türkiye
‎'Vileda Gücü Ayaklarınızın Ucunda' yarışmamızın ilk haftası sona erdi Vileda severler! Müthiş ilginiz için teşekkür ederiz. İlk haftanın kazananlarını Pazar günü sayfamızdan açıklayacağız. Haftaya, yeni yarışmamızla yine hayatınızı kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Herkese tertemiz ve mutlu bir hafta sonu dileriz.

bana gelen iki parçanın ikisi de güzeldi ben beğendim ..
değişiyor demekki :44:
x-side lc nin ürünü zaten merak etme ..
lc mağazalarında ürünelrin hepsi lc değildirki x-side da satılır :34:
inş. diğerleri güzel gelir

umarım öyle olur daa eteğin etiketi hala üstünde acaba mağazaya götürsem değişim yapın desem yaparlarmıkiii???:5:

Hobby Home Collection
Bu hafta Hobby Home Collection’dan harika bir nevresim takımı kazanan şanslı yarışmacımız "Hamdi Karakuş"

Boyner Online
Yakala & Çek yarışmasında fotoğraflarınızı bekliyoruz! Unutmayın, gönderdiğiniz fotoğraf mutlaka sizin eseriniz olmalı ve fotoğrafta Boyner logosu net ve anlaşılır şekilde gözükmeli. Haydi yaratıcılığınızı gösterin, büyük ödülü kapın! Katılım koşullarını okumak için tıklayın: Boyner Online | Facebook

Back
X