Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gülaylar
‎02-15 Nisan Arası www.gulaylar.com'a üye olarak yapılan çekilişte Hediye Pırlanta Kalp Kolyeyi kazanan üyemiz Sn. Derya Güray;

Hediyeniz olan Pırlantalı Kalp Kolye Kargoya Verilmiştir. Gülaylar Ailesi olarak güle güle kullanılmasını dileriz.

Hediyeli Kampanyalarımız www.gulaylar.com'da devam edecektir.

scooter kazanmışım teşekkürler

trendyolda hediye çeki, kuponu vs bilen olupta hayrına vermek isteyen varsa hazır bi şekilde bekliyorum

ehehe ihihihi uhuhuhu höhöhöhöhöh ...nasıl sevinceğimi şaşırdım yaa..ilkdefa bu grupta bu şekilde adım geçiyoo evet evet ben kazanmışımm....temizlik yapmayı pek sevmesemde mutlu oldum :)))bunlar mutluluktann

kızlar aras kargodan 2.5 tl ödemeli bişi gelmiş ne olaki bilen varmııııı evde yoktum telden aradılar kargonuz var dieeee güzel bişise gidip alıcammmm

çok sevindim canım kazandığına. güle güle kullan :) :13:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=342903442435941&set=a.292469234146029.66930.221790357880584&type=1&theater

Günün ürünü : Çocuklarınıza güzel bir hediye ;
Tüylü Sevimli Kumbara

Kampanyaya katılmak için sende bu resmi beğen-paylaş-yorumla fırsatı kaçırma.

Yapılacak çekilişle 2 şanslı takipçimize, Tüylü Sevimli Kumbara hediye.

Not: Çekilişe katılabilmek için beğen-paylaş-yorumla üçlemesinin eksiksiz yapılması gerekmektedir.
Kampanya 24.04.2012 Salı günü saat 14:00'e kadar geçerlidir.
Sonraki çekilişler için Kaçmadan Al sayfasını beğenmeyi unutmayın.
Bol şanslar...

Herkese Hayırlı sabahlar..Sizi özledim kızlar :) Aniden işe başlamamdan ötürü uğramıyorum buraya..Eskisi kadar olmasada uğrayacağım ara sıra..Hepinize bol bol hediyeli yarışmalar bol şanslar :))

günaydın kızlar.moneyin akıbetini anlamadım bugün?sitesin de mi olacak ne verecek çıkmıyor bende

günaydınlar. herkese bol şanslı bir gün diliyorum.

sitesinde
Tıkla kazan kampanyamız sona ermiştir. Gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

Yeni kampanyalarıız ilerleyen günlerde yayında olacaktır.
yazıyor. bittimi acep?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…