- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 648
arkadaşlar bu denedim biliyorumdan boyam hala gelmedi de etkin dağıtımı arayan var mı ne diyorsunuz
numarasını bende bulamadım sinir oldum bi boya yollucaklar alt tarafı kaç gün :95:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu denedim biliyorumdan boyam hala gelmedi de etkin dağıtımı arayan var mı ne diyorsunuz
numarasını bende bulamadım sinir oldum bi boya yollucaklar alt tarafı kaç gün :95:
02122824004 numarası da arasam ne dıcem kı bılebılırler mı kod yok bişey yok yani
Milupa || Bebek beslenme uzmanı - bebek maması - Milupa Anne Bebek Kulubü Üyelik Formu buraya üye ol. paket gönderiyolar.
:: Huggies :: burda da her hafta 300 kişiye 8 li bez gönderiyolar. ama şuanda kampanya dolmuş.ama sürekli tekrarlıyolar. takip et.bide farklı mail adreslerinden katılırsan bi kaç pakete sahip olabilirsin.
DryNites® burası gece kilodu gönderiyor.
Yeni Üye burayada üye olurken Adresime numune gönderilmesini istiyorumu işaretlersen numune ürün gönderiyolar. mama,bebe bisküvisi falan
şimdilik aklıma gelenler bunlar.![]()
yok kız. kargo parasından düşüyo. aldığım ürün 7,90 dı. 4,90 da kargo parası.10 tl kupon kullandım. 2,80 ödedim.
:13::13::13::13:
kargo parasından düşüyo.![]()
kesinlikle bunu kazanmanızı tavsiye ederim ben kazandım süper resimleride paylaşmıştım
hikayene ne yazmıştın??
arkadaşlar şimdi aradım ama denedim biliyorumu aramanız lazım diyo ya :44: bız bılemeyız dedi