Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[h=6]Yeni Betty Boop'lu Papia havlu reklam filmi videomuzu en çok paylaşan ve paylaşım görüntüsünü bize ileterek yarışmamızı kazanan takipçilerimiz şöyledir;

Oya Hoşgör
İnci Gök
Berke Tuzcu
Fidan Demir
Hülya Atalay

Kazanan takipçilerimizi tebrik ediyor, iletişim adreslerini bilgi@papia.com.tr adresine göndermelerini rica ediyoruz.[/h]

Ve işte Tektaş Pırlanta ödüllü yarışmamızın kazanan talihlisi Kendisini tebrik ediyoruz. Yeni yarışmalarımız çok yakında!

Kazanan: Elif Hıraoğlu Üncü

Yedek Talihli: Dilek Kumas

"Parlayan Kadınlar Kulübü" Haftanın Ödülü kampanyamızda kazanan talihli aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

- Nazlı Yıldız

[h=6]Boyner Online
[/h][h=6]Boyner Online’da yarışma heyecanı devam ediyor! Siz de Boyner logosunu yaratıcı bir konseptle fotoğraflayın, büyük ödülü kazanma şansını yakalayın. Birbirinden yaratıcı fotoğraflara oy vermek ya da çektiğiniz fotoğrafla yarışmaya katılmak için tıklayın: Boyner Online | Facebook[/h]
bende çekmiştim ama çok iyi resimler varr:37:

Misssgibi

Atina'dan getirdiğim damla sakızı şekerlemesi ve bu şekerlemeyle hazırlanmış özel kutusunda ki leziz kurabiyeler sizin olsun ister misiniz? İster annenize anneler günü hediyesi ister kendinize tatlı bir hediye.. Kazanmak için yapmanız gerekenler çok kolay. Bu fotoğrafı paylaşmak (paylaşımınız herkese açık olmalı, eğer herkese açık yapmazsanız ben de görünmez ve otomatik olarak çekilişe katılamazsınız) ve Misssgibi | Facebook sayfasını beğenmek. Paylaşanlar arasından 14 Mayıs'ta yapılacak çekilişle kazanan kişiye hediyesi gönderilecek..

Bir Buket Meyve

Yoksa siz hala çiçek mi gönderiyorsunuz?
Bu fotoğrafı beğenen, yorum yapan ve arkadaşları ile paylaşan takipçilerimiz arasından bir şanslı takipçimize Bir Buket Meyve sepeti hediye edeceğiz.

Yarışmamız 30.04.2012 Tarihinde başlayıp 02.05.2012 Tarihinde Saat 12.00da sona erecektir

AKavm.com

resimdeki aker eşarbı hediye edeceğiz. kimler online?
akavm.com sitemize giderek en çok ilginizi çeken 3 ürünü beğenin ve altlarına yorum bırakın. (resimdeki oklar açıklayıcı olacaktır.) yorum bıraktığınız ürünlerin linkini bize buradan mesaj gönderin. hepsi bu!
mesaj gönderen ilk 99 kişi arasından çekiliş yapacağız. ha bir de bu haberi paylaşmayı unutmayın. iyi eğlenceler...

kızlar kusura bakmayın buraya yazıyorum acil bana markafoni 25 tl çek lazım yaa karşılık 50 tl roman.com.tr çeki veririm takas yerini bulamadım iki saattir arıorum yaa valla söz kadınlar ne isterden çek alabilirsem geri iade ederim çeki yardımcı olacak biri varmı acaba:14: bide şu takas yerinin sitesini gnderirmisiniz :16:

bizim mutfak kazananları
‎1. Bilge Yasin Soykök
2. Zahide Demirci
3. Mehmet Dicle
4. Meryem Özten
5. Gül Türk
6. Yegane Aka
7. Levent Harputlu
8. Hatice Gültekin
9. Necmiye Biçen
10. Süheyla Atabay
11. Özlem Erol
12. Nermin Pekin
13. Derya Gören
14. Nilsu Aktan
15. Gonca Aslan
16. Asude Duran
17. Ayhan Yıldız
18. Gülşen Köten
19. Fulya Meşeli
20. Fatmanur Yılmaz
21. Semra Özbilen Saydır
22. Ayşe Kul
23. Nuray Dönder
24. Yasin Oruç
25. Mustafa Tur
26. Erhan Emre Köse
27. Emrah Şule
28. Sedat Horasan
29. Gökhan Cokseyrek
30. Hatice Copkayaoğlu
31. Şirin Bayrak
32. Hüseyin Biltekin
33. Hümeyra Sayın
34. Fadime Erkan
35. Esin Güneş
36. Hatice Ayaz
37. Nazlı Yalçın
38. Gonca Ayberk
39. Merve Doğan
40. Ayça Ay
41. Emrah Kekili
42. Faruk Önel
43. Begüm Sayıl
44. Aşure Gür
45. Durdu Soğan
46. Seyfullah Ünal
47. Pınar Yenertürk
48. Yasemin Tunce
49. Mahmut İyidoğan
50. Ebru Çınar

valla 4 adresten katılmıştım şans işte kazanamamışım,kazanan var ise tebrik ediyorum

kızlar kusura bakmayın buraya yazıyorum acil bana markafoni 25 tl çek lazım yaa karşılık 50 tl roman.com.tr çeki veririm takas yerini bulamadım iki saattir arıorum yaa valla söz kadınlar ne isterden çek alabilirsem geri iade ederim çeki yardımcı olacak biri varmı acaba:14: bide şu takas yerinin sitesini gnderirmisiniz :16:

canım 75 tl üstü markafoni 20 tl kodum var işini görürse verebilirim

Back
X