Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gene aldım 25 yihuuuuuuuuuuu
nasıl aldın ben alamadım canım yaa cevapları ne yaptınn?
yahu 2 gündür bana 10 tl verip duruyo ya. 00,00 dan itibaren sürekli sayfa yeniliyorum. anket açılır açılmaz hemmen katılıyorum. ama yok yok . bi iş var ya bu işin içinde![]()
attım cnm sadece domestos sorusuna hepsi yapıorum ben 3 seferdir oluo
valla daha önceden de bir kutu gelmişti 7 otlu çay,şimdi de geldi..herhangi bir yarışmadan kazanmadım sadece sayfasını beğenmişim açıkçası bende anlayamadımbi len arkadaşlar vardır belki?
üzülme olurrrr olmazsa ben sana kazanırm sende bana limango filan varsa verirsinbenim çok ama çok ihtiyacım vardı yine olmadı 5 hesaptan katıldım iki pcden yaa yine olmadı nasıl alıonuzya kaç saattir yeniledim açılır açılmaz yapıom hep 10 verio ağlıcam şimdi bugün çok umutluydum![]()
aynı hesaptan mı yapıyosun cnm ben kaç hesaptan denedim hiç biri olmadı çok üzüldümyaa![]()
cnm 3 4 hesapla ugrasmıorum ben tek hesaptan sürekli f5 le yeniliorum mouse cubuguda baslanın üstünde o sekilde bi f5 e bi mouse basıorum öyle yakalıorum
üzülme olurrrr olmazsa ben sana kazanırm sende bana limango filan varsa verirsin
cnm 20 sn de tükenio okadar bile diil yenleme süresinde cıkarsa anket 5 6 sn gecmiş oluyo zaten yanıtlayana kadarda 20 sn oluyo doluo yani google chormeden yapın en iisi o
sanırım 25 tl lik 10 adet çekin 5-6 tanesi biz kaptık. yaşasın kk.![]()