Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

uni hijyen ailesi
Sevgili anneler ve anne adayları, 100 TL değerinde Uni Baby hediye sepeti kazanmak ister misiniz? Hemen Yenidoğan sekmemize girin, üyelik bilgilerinizi bize iletin, Uni Baby Pişik Kremi'nden Yenidoğan Şampuanı'na ve makyaj temizleme mendiline kadar birbirinden güzel ürünlerle dolu sepeti kazanan siz olun!

CemileKarabulut kullanıcısından alıntı

kızlar bi gece de bize bırakın şu çekleri yaa
yabancılar alacağına siz alın memnunum ama bize de, bize de..

bencede.. tamam herkes kazanmak istiyor ama bir iki kez kazanmış olan birisi hiç kazanamamış birine imkan verse, yada alabildiğini hediye etse güzel olmaz mı :38: hem sevaptır, siz verirseniz Allah size daha çok verir :34: bu arada ben kendim için istemiyorum çünkü sitelerden alışveriş yapmıyorum, diğer kazanamayan arkadaşlarım adına konuştum, benim şahsi fikrimdi.. :kkk:

Annenize olan hislerinizi bizimle paylaşın, DDF'in kırışıklıkları giderici ve sıkılaştırıcı muhteşem ürünü Restoring Night Serum kazanma şansı yakalayın. Hislerinizi bu fotoğrafın altına paylaşabilirsiniz. (Kazanan yorumlar ekibimiz tarafından seçilecektir)
DDF Türkiye | Facebook

bencede.. tamam herkes kazanmak istiyor ama bir iki kez kazanmış olan birisi hiç kazanamamış birine imkan verse, yada alabildiğini hediye etse güzel olmaz mı :38: hem sevaptır, siz verirseniz Allah size daha çok verir :34: bu arada ben kendim için istemiyorum çünkü sitelerden alışveriş yapmıyorum, diğer kazanamayan arkadaşlarım adına konuştum, benim şahsi fikrimdi.. :kkk:

hani bizim kul hakkımız nirdeeeee nerdeeeeeeeee :9:
firma sana diyorummmm :9:

uni hijyen ailesi
Sevgili anneler ve anne adayları, 100 TL değerinde Uni Baby hediye sepeti kazanmak ister misiniz? Hemen Yenidoğan sekmemize girin, üyelik bilgilerinizi bize iletin, Uni Baby Pişik Kremi'nden Yenidoğan Şampuanı'na ve makyaj temizleme mendiline kadar birbirinden güzel ürünlerle dolu sepeti kazanan siz olun!

canım link verebilir misin bulamadım ben

kesinlikle katılıyorum sana.
birkez kazanıyorsunuz sonra 2 tane daha kazandım diyorsunuz . hergün kazandığınızı söylüyorsunuz .
bukadar açgözlülüğe bende karşıyım

Son düzenleme:
uni hijyen ailesi

https://www.facebook.com/#!/unihijyen

Kampanya döneminde tüm CarrefourSA'lardan, CarrefourSA Plus Kart veya Carrefour Axess ile yapacağınız her 5 TL'lik Coca-Cola, Coca-Cola Light ve Coca-Cola Zero alışverişleriniz ile çekilişe katılın, 50 adet Coca-Cola kırmızısı veya bej rengi Vestel buzdolabından birini kazanma şansı yakalayın.

Kampanya tarihleri için tıklayın: Coca-Cola CarrefourSA Kampanyası - Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya
$vala_02.gif

aç gözlğlükmü:D cidden güldüm bunun adı yarısma ben bikere kazanayım yazık ötekini baskası kazansın degil zaten biz yarısmasakta gene baskaları kazanabilir size 10 tl kalabilir bunu bilemeyiz yüzlerce insan yarısıo o yarısmada tekrarlıyorum adı üstünde ya rış ma hızlı olan kazanır aç gözlük bir durum yok aslaaaaaaaaaaaa:kkk::kkk::kkk:ayrıca bu hak bize verilmiş firma bile aynı profilden istedigin kadar katılab,lirsin demiş aç gözlülük olarak görse yada haksız bişi oldugunu düsünse bunu yapmaz herkes 1 kere yarısabilir derdi:D:D onlarda onayladıgına göre kazanmaya devammmmmmmmmmmmmmmmm hızlı olan kazansınnnnnn

Son düzenleme:
Anneler siz bizim için çok özelsiniz. Anneler Gününe özel
15 Elektrikli barbekü HEDİYE.

Ekleyen: Aksu Tost

arkadaşım kazanmanın yollarını anlattık tüyoları verdik olmuyorsa kısmetten çıkmış demektir. ayrıca sürekli kazanıyor olmam(ız) kendi el becerimden üstelik firma hesabı kilitlemiyor ki anı saatte tekrar deneme hakkı veriyor. hem ben almasam başkası alacak buradi birinin alacağı garanti mi.
hani bizim kul hakkımız nirdeeeee nerdeeeeeeeee :9:
firma sana diyorummmm :9:

ben kazandığım çekleri eşime dostuma hediyeler alarak değerlendiriyorum. çok şükür kul hakkına girdiğimi de düşünmüyorum.umarım sizler de kazanırsınız.

Back
X