Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ayyy buldum buldumm ..kullandığım diğer kodu yazıp duruyomuşum yaa..ayy çok sevimdim:)

Son düzenleme:
anne olmak ne zormuş yaaa,tüm kampanyalardan uzak kaldım Allahımm Allahımm. Ama eski performansımı yakalycam banane yaa
yayınlandı mı bilmiyorum canlarım

03 Haziran 2012 tarihine kadar Doritos Facebook sayfasında yer alan Doritos Bizi Madonna’ya Götür( Doritos Akademi - Doritos Bizi Madonna'ya Götür | Facebook ) uygulamasında Doritos paketlerinden çıkan şifreyi girip, en yaratıcı sloganı yazan 450 kişi, 07 Haziran 2012 tarihinde Türk Telekom Arena’da gerçekleşecek Madonna konserine katılmaya hak kazanıyor.
Kazanan sloganlar jüri tarafından belirlenecektir.
Bol şans

Yapboz sever misiniz? Cevap evet ise, sıradaki kampanya hoşunuza gidecektir
Her Salı Puzzle Galeri‘de, “Adını Bil, Senin Olsun” sayfasında, bir yapboza ait bazı fotoğraflar yayınlanıyor. Yayınlanan fotoğrafların hangi yapboza ait olduğunu doğru bilen kişiler arasından yapılacak çekilişle 1 kişi o yapbozun sahibi oluyor. Ayrıca yapbozu doğru tahmin eden 3 kişi de %10 indirim kazanıyor.
Çekiliş her Pazartesi, PuzzleGaleri Kadıköy Mağazasında yapılıyor ve çekiliş görüntüleri sitede yayınlanıyor.
Bol şans

bu arada 24 saatte dolmuyo ..bugün anketi 11.30 da doldurdum ,12.05 gibi de tekrar açıldı tekrar doldurdum ama maalesef olmadı ..yani aynı anda belkide 100 lerce kişi yapıyo ..saliselik bi şans diye düşünüyorum ..harbidn günde 10 tane verdiklerine inanmıyorum ben yaa???

Son düzenleme:
En farklı detaya ben sahibim diyorsan 2-6 Mayıs tarihleri arasında .::ELB'YLE FARK YARAT::. adresindeki yarışmaya davetlisiniz.
Jüri kararı ile seçilecek en farklı tasarımın sahibi Markafoni'den 250TL'lik hediye çeki kazanıyor.

Mobilyadekorasyon.com 'dan Anneler günü ödüllü yarışması Anneler günü hediye kampanyamız bugün başlıyor. Kelime avı oyunumuzu oynayacak MobilyaDekorasyon.com üyelerimizden 6 şanslı kişi, cokolduk.com işbirliği ile hazırlanan hediyeleri kazanabilecekler. Üye mağazalarımızın ürünleri arasında karşınıza çıkacak harfleri tıklayarak kampanya kelimesini oluşturup hediyeleri kazanabilirsiniz.
Anneler Gn'nde en gzel hediyeler Anneniz iin, Mobilya ve Dekorasyon Haberleri

250 adet Pilates Seti

Kampanya tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M Migros, Sanal Market mağazalarından tek seferde 5TL ve katları tutarında (her 5TL için 1 çekiliş hakkı) tüm Ülker Mavi-Yeşil markalı ürün çeşitlerinden satın alan Money Club Kart, Money Visa veya Money Club Kart özellikli kart sahipleri kazanma şansı yakalıyor

İlgili Firma : Cook
Kategori : Çekiliş
Son Katılım Tarihi : 31.05.2012
Çekiliş Tarihi : 12.06.2012
Sonuç İlan Tarihi : 15.06.2012 Radikal Gazetesi
Katılım Şartları : Tıklayınız (Pop-Up)

1 adet Samsung 3D LED TV
2 adet Apple iPhone 4S 16GB
5 adet Apple iPad 2 16GB wifi
10 adet Tefal yoğurtcum
10 adet Tefal Acti Fry Fritöz

Kampanya tarihleri arasında Money Club Kart ile Migros'tan yapacağınız her 5 TL'lik COOK alışverişiniz için bir çekiliş hakkı kazanın.

Yeni kampanyalara teşekkür ederekten artık şu çocukça tartışmaların son bulmasını diliyorum...

1 adet BEKO B46-LEG-6B LCD TV

Kampanya tarihleri arasında Arçelik’e ait basketball.beko.com internet sitesine ücretsiz girerek hizmet ve tanıtımları izledikten sonra ad, soyad, adres ve e-mail bilgilerini girdikten sonra veya Facebook Connect linkiyle siteye giriş yapıp ad, soyad adres ve e-mail bilgilerini girdikten sonra “Basketbol Beko” oyununu oynayan katılımcılar kampanya dönemi boyunca her gün için bir(1) çekiliş hakkı, ayrıca kampanya tarihleri boyunca arkadaşlarını uygulamaya davet edip, kabul eden her on arkadaşı için bir(1) çekiliş hakkı daha kazanacaklardır.

Siz de katılmak ve kazanma şansı yakalamak istiyorsanız hemen tıklayın.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Henüz haberi olmayan ve aramıza yeni katılmış sevgili FENİKS KİTAP dostlarına duyurulur !

HER HAFTA 2 KİTAP KURDU SEÇİYORUZ !!!

Yeni bir kitap hediye yağmuruna hazır mısınız...

... Sayfamızın en aktif 2 üyesine her hafta kitap hediye ediyoruz.
( Not: Her katılımcı ay içerisinde en fazla 1 kez kitap kazanabilir

Anneler Günü'nde, annesine çok özel bir sürpriz yapmak isteyenler el kaldırsın!

Annen için yazdığın o güzel mesajı Twitter'da paylaş, Dove'dan Bakım Seti kazanma şansı yakala; Anne Bence Sen

Favori renginizi seçiniz adresine tıklayın, favori renginizi seçin, soruları yanıtlayın kampanya sonunda favori renginizde bir iPad 2 kazanma şansı yakalayın.

kızlar sabah bu bağlantıya tıkladım kazandınız dedi ve beni zingaa diye bir siteye aktardı açık arttıma ile güya 20 tl ye nokia aldım içim rahat etmedi araştırayım dedim meğer dolandırıcı bir site imiş .. saatlerdir kart kapattırma bilgi güncelleme vs ile uğraşıyorum bilginiz olsun çok üzüldüm nasıl böyle bir hata yaptım diye :((((

Son düzenleme:
Back
X