mesajı anlamadım? bana bir eleştiri mi,yoksa isminiz mi yok
yok canım sana eleştiri olurmu :) kendime, bişey kazanamıyorum demek istedim.. senle alakası yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesajı anlamadım? bana bir eleştiri mi,yoksa isminiz mi yok
yok canım sana eleştiri olurmu :) kendime, bişey kazanamıyorum demek istedim.. senle alakası yok![]()
bende sanki kazanman gerekiyor mu gibi anladımhayde rast gele kardeş diğer kampanyalarda
![]()
ÇAYKUR
‎#DemliMuhabbet katılımları sona erdi. Kampanya sonuna kadar katılım gösteren her 50. kişi 6'lı çay seti kazanma şansını yakaladı. Son haftanın kazanan isimleri huzurlarınızda...
gene yokuumm
canım tam olarak ne yaşadı arkadaşın ? firma yabancı bir firma ingilizce yazışabiliyorsun ancak internette okudum çoğu kişi kartı iptal ettirerek verilen 20-30 tl lerle kurtulduk demişler aylar geçti hala da kartımızdan çekim olmadı demişler sen böyle deyince çok korktum ya kimse yazmamış böyle birşey bu siteye mi üye oldu ziingaya yani ?
Vakkorama | Facebook
Her hafta bir ünlü , her hafta bir toms kazanma şansı! Bu haftanın talihlisi sen olmak istiyorsan linke tıkla doğru cevabı ver Toms ayakkabı senin olsun! https://apps.facebook.com/oduller-sorular/unlulermezuniyet/soru/412?ch=3&ri=151701998590
kim kızlar bu ünlü..çıkaramadım..:44:
Kanyon'da Hangi Mağaza Açılacak Sizce?
1. Levent Albayrak
2. Sevgican Varol
3. Özlem Dişlioğlu
4. Adem Boyraz
5. Fulya Turk
6. Ecem Kösereisoglu
7. Ibrahim Ünalan
8. Erdoğan Öztürk
9. Lale Ayşe Arslan
10. Hatice Selvi
11. Mehtap Kurban
12. Ferah Öztürk
13. Eyyüp Şimşek
14. Ayca Oktar
15. Sevil Arslan
16. Eda Aktepe
17. Yusuf Işık
18. Hande Urgancıoğlu Kardaş
19. Gizem Karagoz
20. Coskun Yılmaz
21. Oya Citci
22. Sema Baş
23. Canan C Unalan
24. Kozupha Gülcan
25. Ilke Eriz
Yarışmamıza kayıt oldukları e-mail adresleri aracılığıyla kendileri ile en kısa sürede iletişime geçilecektir.
Hediyelerini güzel günlerde kullanmalarını dileriz. :)