Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yeni yeni katılmaya başladım canım yaa inşşşş
sen bu çeki nasıl aldın yaa
bunda karışık çekiliş yapılıyo dimi dünden beri katılıyom ama yok yok yok bitane bile çıkmadı

Normal yaptım cnm.Oradaki uygulamalarıda paylaştım.Ama çekilişle mi veriyolar hiç fikrim yok daha çekim gelmedi ama..

kızlar şu mojeee modada battaniye kazananlar nerede yazıyor sitesinde bulamadımda:18:

valla ben 3-4 gün önce o siteye üye oldum..mailinize onay gelicek dediler..gelmedi mail...acaba yanlış mı yaptım dedim tekrar üye olayım dedim..üyeliğiniz var yazdı..bişey anlamadım

günaydın kızlar....
bugün bir hzurluyum bir huzurluyum sormayın gitsin. çiçekler böcekler güneş su deniz doğayla uyumu falan...bir polyanalık bir kelebek ışıltısı var üzerimde....heryere mutluluk saçıyorum sanki.....sebebi nedir bilmem ama keyfim pek bir yerinde...düşünün yani sabah çöpü almayan kocama sinirlenmedim bile......:) azıcık da size mutluluk saçayım.....günününz aydın hzuurlu ve mutlu olsun....... :)

günaydın canım :) hep böyle olalım

kızlar daybuyday iadelerde çekleri geri yüklüyormu? bilen varsa çok acil cvp yazabilirmi

of ya ayakkabı almıştım. büyük geldi. değişim yapıyolarmı acaba? olmazsa iade edicem ama 60 tl çek kullanmıştım. çeklerimi geri yüklemezler diye korkuyoru. firmayı aradım ama cvp vermiyor.

4 Mayıs Renkli Cuma kazananları belli oldu!

Canan Özkan, Aylin F. Dinç, Işıl Erdoğan, Merve Kaya ve Pelin Volkan'ı tebrik ederiz! Hediyeleri yarışmaya girerken belirtmiş oldukları adreslere gönderilecektir.

Flormar’ı takip etmeye devam et, sürprizleri kaçırma!

Privacy Let's Party
Graffitilerle dolu duvardaki Privacy Let's Party yazısını bulan ve Privacy Let's Party hediye seti kazanan kullanıcılarımız:

Nurcan Özkazanç Çelenk
Zeynep Ilgin Yücel
Ahmet Alcar
Aysel Çınar
Özlem Öztan

Kendilerini kutluyoruz. İsim, adres ve telefon bilgilerinizi bize yukarıda sağda bulunan "Mesaj" bölümünden en geç 09 Mayıs 2012 tarihine kadar iletmeniz yeterlidir.

Cuma Günü Yarışması 2 - Sonuçlar
Geleneksel "Cuma Günü Yarışması 2" adlı yarışmamızın sonuçları açıklanmıştır.

K...azanan kişiler aşağıda belirtilmiştir, kendilerini tebrik ederiz.

1. Asiye Köse
2. Fatma Özdem
3. Zeliha Gültekin

Kazanan kişiler ile iletişime geçilip hediyeleri adreslerine gönderilecektir.
Bir sonraki yarışmada görüşmek dileğiyle...

Doğru cevaplar;
1. Lima, 2227, Beyaz Pembe
2. İstanbul, 34–11, Açık Kahve
3. Disney Bebek ve Çocuk Halısı, 162 Minnie

EKO HALI
Halı | Halı Modelleri | Eko Halı

Giriş Yap | Facebook
.Yarışmamız Başlıyor! (05.05.2012)
Yarışma hediyemiz Apfel Yumurta Dilimleyici!
APFEL YUMURTA DİLİMLEYİCİ (APF-YD23) - MUTFAK SEPETİ
Yarışmamız 10:45-13:30 saatleri arasında yapılacaktır.

Kazanmak için sayfamızı beğendikten sonra bu yazıyı beğen-paylaş-yorumla!

Dikkat! Çekiliş listesine adınızın eklenebilmesi için beğen-paylaş-yorumla üçlemesinin mutlaka tamamlanması gerekmektedir.

Golden GOAT Keçi Sütü
Nükleotid sorumuza hemen herkes doğru yanıtı verdi.

Biz de söz verdiğimiz üzere Nükleotid yarışmamızın çekilişini tamamladık. Kazanan isim; Sibel Göyşen Taş'ı tebrik ediyor, iletişim bilgilerini ve bebeğinin yaşını goldengoat@goldengoat.com.tr adresimize bekliyoruz.

Giriş Yap | Facebook
"Ödüllü Sorumuz: Evy Baby bebek bezinin ………………….. sayesinde bebeklerinizin altı kuru ve rahat" sorumuza "Hüpper emici yapısı" doğru cevabını verenler arasından yaptığımız çekilişle ödül kazanan kullanıcılarımız:

Hanife Hanım
Mehmet Burak Taş (Sibel)
Emir Ozan Kalaç
Sedat Uyanık
Süheyla Baloğlu

Kendilerini kutluyoruz. İsim, adres, telefon ve Bebek bezi boyu bilgilerinizi bize yukarıda sağda bulunan "Mesaj" bölümünden en geç 09 Mayıs 2012 tarihine kadar iletmeniz yeterlidir.

Her Cuma günü saat 11:00'da soracağımız haftanın anket sorusuna doğru cevap veren 5 kişiye Evy Baby bebek bezi hediye etmeye devam edeceğiz.

Giriş Yap | Facebook AFM'den çift kişilik sinema bileti kazanan şanslı Yedigünseverleri Sema Akdemir Boyacı, Arzu Akdağ ve Semih Cnblt oldu! Kendilerini tebrik ediyoruz! Kazanan Yedigünseverlerin isim soyisim ve telefon numaralarını özel mesaj olarak sayfamızdan bize ulaştırmalarını bekliyoruz! YEDİGÜN'DE SÜRPRİZLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDECEK! TAKİPTE KALIN! :)

Renaz bugün Hıdırellez ondandır belki de. Bende de aynı şeyler var Koşup oynayıp ip atlayasım var, şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…