Ne zamandan beri katılıyosun cnm yarışmalara,kampanyalara..Kazanırsın inş.Eki Görüntüle 407655
Normal yaptım cnm.Oradaki uygulamalarıda paylaştım.Ama çekilişle mi veriyolar hiç fikrim yok daha çekim gelmedi ama..Eki Görüntüle 407657
kızlar şu mojeee modada battaniye kazananlar nerede yazıyor sitesinde bulamadımda:18:
günaydın kızlar....
bugün bir hzurluyum bir huzurluyum sormayın gitsin. çiçekler böcekler güneş su deniz doğayla uyumu falan...bir polyanalık bir kelebek ışıltısı var üzerimde....heryere mutluluk saçıyorum sanki.....sebebi nedir bilmem ama keyfim pek bir yerinde...düşünün yani sabah çöpü almayan kocama sinirlenmedim bile......:) azıcık da size mutluluk saçayım.....günününz aydın hzuurlu ve mutlu olsun....... :)
günaydın kızlar....
bugün bir hzurluyum bir huzurluyum sormayın gitsin. çiçekler böcekler güneş su deniz doğayla uyumu falan...bir polyanalık bir kelebek ışıltısı var üzerimde....heryere mutluluk saçıyorum sanki.....sebebi nedir bilmem ama keyfim pek bir yerinde...düşünün yani sabah çöpü almayan kocama sinirlenmedim bile......:) azıcık da size mutluluk saçayım.....günününz aydın hzuurlu ve mutlu olsun....... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?