Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar çaykurdan mesaj gelmiş çaykur 6lı kazandınız diye ama listede adım yoktu. ve bu 3.çaykur kazanışım oldu

BİR BUKET MEYVE DE KAZANANA YARIŞMACI

DENİZ ÇAGLAR ÖZTÜRK TB aramızdanmı kızlar ya tbbbb ederim

ben yokummmmmmmmmmmmmmm hiççççççççççç

kızlar çek topiğine yazıyorum ama oraya niyeyse fazla giren yok. kusuruma bakmayın.

bana acilen bugüne limango 20 tl lazım. daybuyday çeklerm var. bunlarla değişim yapabilirim.

Kadının Gazetesi
Unutmayalım! Kampanyamızın geçerliliği için 12 Mayıs'a kadar profilimizde paylaştığımız tüm haberleri kendi profilinizde paylaşıp 5 kişiye beğendirmelisiniz... +twitter' da paylaştıklarımızı da RT yapmanız gerekmektedir. Herkese bol şans..

Pegasus Havayolları
Her gün ayrı bir yurt dışı şehri için 5 şanslı misafirimize gidiş dönüş bilet hediye ediyoruz! twitter.com/ucurbenipegasus 'u takip edin, bilet kazanma şansını yakalayın!

Glade Kadını
Sevgili Glade Kadını takipçileri;
Evinizin hem havasını hem de dekorunu yenileyen Glade Sense & Spray Decor, Türkiye'nin en şık odalarını seçiyor.

Siz de "Benim Evim Benim Kokum" yarışmasına katılıp odanızın fotoğrafını yükleyin, 50 adet Maison Française Türkiye yıllık aboneliği ve 100 adet Glade Sense & Spray Decor'dan birini kazanma şansı yakalayın.

Facebook'ta Glade Benim Evim Benim Kokum | Facebook

Gondol
‎"Gondol'la En Süper Anneler" için son yarım saat!

Saat tam 15.00’da Gondol Plastik | Anasayfa sitemizdeki ürün görsellerine biricik annelerimiz için çok özel bir "Anneler Günü" mesajı yerleştireceğiz. Her kelimesi farklı yerlerde olan bu mesajı doğru tamamlayıp, gondolplastic@gmail.com adresimize gönderen ilk 20 kişi bizden Anneler Günü'ne özel harika bir hediye kazanacak! Hazır mıyız?

Keskinoğlu A.Ş.
‎23 Nisan Resim Yarışması Jüri Değerlendirmesi Sonuçlandı. Sonuçları ve ilk 3'e giren Resimleri Birazdan Sizlerle Paylaşacağız. İlk olarak Yarışmamızın 3.sü ve İpod Touch kazanan resmin sahibini açıklayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…