Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

melikecim üye olanlaramı geliyo acaba bende üyeyim ama gelmedi henüz böyle birşey sadece denedim biliyorum dan koleston köpük boya bide milupadan ikinci kez içinde numuneler olan bir kutu yollamışlar saolsunlar :)

evet kusum üye oldugum için geldi :34:
banada milupadan ikinci bişi gelmedi bitanem hangi kargoyla geldi acaba bi arayı soram bakimm :1:
bu hero baby bana ups die bi kurye getirdi :44:

evet kusum üye oldugum için geldi :34:
banada milupadan ikinci bişi gelmedi bitanem hangi kargoyla geldi acaba bi arayı soram bakimm :1:
bu hero baby bana ups die bi kurye getirdi :44:

hııım banada gelir inşaallah o zaman bende üyeyim çünkü hero baby'e milupanında kutusunu attım canım yoksa bakardım hangi kargoyla geldiğine ama evde yoktum komşuma bırakmışlar kargoları :32:

işte yeni kampanya :)

facebook-ugoza eşarp

evet yarışma başlıyorr..belirlediğimiz 10 eşarptan en çok beğendiğiniz 3 eşarbı önce beğeniyorsunuz sonra profilinizde paylaştıktan sonra ugoza eşarp sayfasını en az 50 kişiye öneriyorsunuz.bu işlemleri bitirdikten sonra bunu sayfada belirtip yarisma-ugoza@hotmail.com adresine beğendiğiniz eşarp kodlarını iletişim bilgileriyle beraber gönderenler arasında çekiliş sonucunda 5 kişiye beğendiği 3 eşarptan birini hediye
yawwwwww 50 kişiyi nasıl begendırelımkı:50::50::50::50::63::63::63::63:

Turkuaz kazanmışımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52::52::52:
kız bize niye demedinnnnnn sen yanlız katıldın:95::95::95::57::57::57:

yawwwwww 50 kişiyi nasıl begendırelımkı:50::50::50::50::63::63::63::63:

kız bize niye demedinnnnnn sen yanlız katıldın:95::95::95::57::57::57:

planlı katılmadım ki kuşum,hatta sonucu da tesadüfen öğrendim yoksa elencektim

gimora ya bakıyordum burdan ark duyurdu diye
ordaki yüzüklerden birini almış turkuaz bloğun sahibi,ordan onu gördüm zincirleme
bi kaç blogta hala devam ediyor aynı yarışma buyur ;
Chiccy Accessories den 15 kişiye sürpriz hediyelerimiz var(11-25 haziran) « DENİZ KAYRA

Chiccy Hediye Kampanyamıza Davetlisiniz :)

Son düzenleme:
Babalar günü yaklaşıyor. Alacağın hediyeye karar veremediysen işte sana fırsat!
Babanla sevgi dolu bir fotoğrafını YKM Kampüskart’ın oluşturduğu “Babalar Gününde YKM’den 100 TL Hediye Çeki Kazan.” etkinlik sayfası duvarına yükle en çok beğenilen ilk 3 fotoğraftan biri seninki olsun! YKM’den 100 TL’lik hediye çekini sen kazan!

Katılım koşulları:

• Şehir kısıtlaması yoktur.
• Yarışmaya katılmak için kullanıcıların, YKM Kampüskart Facebook Sayfası’nı beğenmiş olması gerekmektedir.
• Sahte profil oluşturarak yarışmaya katıldığı ya da kazandığı tespit edilen katılımcılar ödüle hak kazanamaz. Ödül hakkı yedek yarışmacıya aktarılır.
• Aynı kişi birden fazla fotoğraf gönderemez.
•YKM çalışanları yarışmaya katılamaz.

Tarih Aralıkları : 06 Haziran – 17 Haziran
17 Haziran Günü Bitiş Saati: 15:00

Babalar Gününde YKM'den 100 TL Hediye Çeki Kazan! | Facebook

Konser, festival biletleri derken, hurriyet.com.tr, şanslı okurlarına şimdi de yazarından imzalı kitaplar armağan ediyor.

Türkiye’nin en önemli yayınevlerinden Doğan Kitap ile yaptığımız işbirliği sonucu hürriyet.com.tr okurları kitap kazanma şansı yakalıyor. Her hafta birbirinden değerli yazarların, satış rekoru kıran kitaplarından birini kazanmak için tek yapmanız gereken sizlere sorduğumuz soruya doğu yanıt vermek olacak.

Şimdi sıra Hürriyet gazetesi köşe yazarlarından Zülfü Livaneli’nin son kitabı ‘Serenad’da.

Livaneli’nin imzalı kitabı kazanmak için aşağıdaki soruyu doğru yanıtlamanız yeterli. Soruyu doğru cevaplayanlar arasında 1’inci, 100’üncü, 300’üncü, 500’üncü, 1000’inci, 1500’üncü, 2000’inci, 2500’üncü, 3000’inci ve 4000’inci olan okuyucular bizden Zülfü Livaneli’nin son kitabı ‘Serenad’ı kazanacak.

‘SERENAD’ İÇİN ÖDÜLLÜ SORU

Dünyaca ünlü İrlandalı grup U2’nun, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda 50 bin hayranına verdiği konserde sahneye çıkan Zülfü Livaneli, grubun solisti Bono ile birlikte hangi şarkıyı seslendirdi?

A) Yiğidim Aslanım

B) Karlı Kayın Ormanı

C) Ey Özgürlük

D) Leylim Ley

Hürriyet - Kültür-Sanat'tan davetiye kazanma şansı

Facebook'ta Johnson's baby Fotoğraf Yarışması | Facebook

Johnson’s baby ‘Annelik 24 Saat’ fotoğraf yarışması başladı! Siz de ‘Annelik 24 Saat’ fotoğraf yarışmasına katılın, Anne/Bebek dergilerinin yıldızı olma ve 1 senelik Johnson’s baby bakım seti kazanma şansını yakalayın! Ayrıca her hafta oy verenler arasından yapılacak çekiliş ile hediye sepeti kazananlardan biri olabilirsiniz!

son tarihle ilgili bi şey göremedim ama kazananların açıklanması gibi bi durum yok:26:

Back
X