Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kılıç Züccaciye'den Süper Bir Kampanya Daha
3 üyemizin akrilik banyo seti kazanacağı kampanyamıza katılmak için
-https://www.kiliczuccaciye.com/ üye olmak
-Kampanya'yı beğenmeniz ve kendi profiliniz de paylaşmanız

31 mayıs'da son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz.
https://www.facebook.com/KILICHOME

$48115_314664435275292_139485472793190_714185_527845332_n.webp

evet canm ya bende sıte acılıo ama bır tane bıle bulamadım valla

Değerli yarışmacılarımız, size bir ipucu daha: Biri saçınız için, biri istenmeyen tüyler için, biri kahve keyfiniz için, biri ev dekorasyonunuz için, biri seyahatınız için, biri mutfağınız için, biri de kıyafetleriniz için, biriyle limonata yaparsınız, başka biriyle de waffle yaparsınız... :)

herbirimiz bi yere mi baksak

değerli yarışmacılarımız, size bir ipucu daha: Biri saçınız için, biri istenmeyen tüyler için, biri kahve keyfiniz için, biri ev dekorasyonunuz için, biri seyahatınız için, biri mutfağınız için, biri de kıyafetleriniz için, biriyle limonata yaparsınız, başka biriyle de waffle yaparsınız... :)

herbirimiz bi yere mi baksak

bakıyyorum ama yokkkkk

Sevgili yarışmacılarımız, cevaplarınız yavaş yavaş gelmeye başladı. Ancak henüz doğru cevap yok. :) Size ipucu vermeye devam edeceğiz.

İpucu: Cümlemiz ürün özelliklerinin altında, büyük turuncu renkteki 9 kelime öbeğinden oluşmaktadır. Bulmakta en çok zorlandığınız kelime öbeği vivideco'da olabilir mi? ;)

Sevgili yarışmacılarımız, cevaplarınız yavaş yavaş gelmeye başladı. Ancak henüz doğru cevap yok. :) Size ipucu vermeye devam edeceğiz.

İpucu: Cümlemiz ürün özelliklerinin altında, büyük turuncu renkteki 9 kelime öbeğinden oluşmaktadır. Bulmakta en çok zorlandığınız kelime öbeği vivideco'da olabilir mi? ;)

kızlar son kelimeyi düzeltip tekrar yollladım ben

birbirinden seçkin şık ve çok özel markalar indirimlerle ve hediyeli alışveriş fırsatıyla vivideco.com'da
kızlar ben bir de böyle gönderdim siz de bakın

Değerli katılımcılarımız yarışmamız sona ermiştir. Yoğun ilginiz için çok teşekkür ederiz. Kazananları birazdan açıklayacağız. :)

yetişemedim :(

2 takipçimiz Ebru Şallı ile tanışarak başbaşa şık bir restoranda yemek yeme şansını yakalıyor.

Yarışma detayları;

- Sayamızı beğenerek bu iletiyi profilinde paylaşan takipçilerimiz arasından 2 kişi yemek yeme şansını yakalayacak.

- Yarışma 15 Haziran saat 19:00 kadar devam edecektir.

- Kazananlar 16 Mayıs' ta açıklanacaktır.

16 haziran demek istediler healde :)

kızlarrr yardım edin philips ten mail geldi marka elçisi oldunuz diye powerproyu % 50 indirimli alabiliyorum süpürgemdende memnun değilim ama napsam alsam mı avantajlı mı sizce bedava olaydı iyiy di ama kararsız kaldım

Back
X