kazananların listesi nerdeydi arkadaşlar varmı link?
kazananlar listesi şeklinde değildi cnm.. formu tamamlayınca kazandınız yazıyordu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kazananların listesi nerdeydi arkadaşlar varmı link?
paylaşıldımı bilmiyorum
5 üyemize 6'lı Promalt hediye!
ebebek 5 şanslı üyemize anne sütünü arttırıcı Promalt alkolsüz malt içeceği armağan ediyor.
Promalt, içerik özellikleri nedeniyle anne sütünün miktarının arttırılmasına yardımcı olur. Üstelik yorgun düşen annelere enerji sağlar!
Yapısında bulunan demir, kalsiyum, magnezyum ve diğer vitaminler hem süt miktarının artmasına neden olur, hem de enerji verir. Protein içermesi nedeniyle başta sinir sistemi olmak üzere tüm bedeni olumlu etkiler.
Hediyeli Anketler - bebek.com
kazananlar listesi şeklinde değildi cnm.. formu tamamlayınca kazandınız yazıyordu![]()
hoşgeldn cnm evyapın sitesine girip iletişim kısmındaki fırmu dolduruosun.. oraya iyi dilekler mesajını yazBende yeni geldim topiğe ama çok hızlısınız kızlaar yetişemiyorumm
bu arada sabunları nerden kazandınız bende istiyommm:84:
kızlar ben evyap sitesine girdim ama ordan numune isteminde bulunmayın yazıyodu bende konu linkini memnuniyet olarak işaretledim sizdemi böyle yaptınız bide ne kadar sürede geldi arkadaş cok soru sordum kusura bakmayın
huggies ten 8 li deneme boy kazanmıştık hani formu doldurunca kazandınız diyodu hatta iki seçeneği vardı biri yenidoğan diğeri 2 numaramıydı neydi.heh işte onlara nooldu bezleri gelen oldumu?....
kızlar bana evyaptan cvp geldi sadec tşk ediyorlar sizedemi öyle oldu yoksa numune göndercezmi denildi bide siz numune istediginizi belirtinizmi
yurtiçi kardo unileverden eliddorlarımı getirior?
kağıt bırakmışlar :44: