Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ruffles MAX Machine'i yapan kafalar bu kutuya ne koydu!? adidas'tan 1000 TL'lik hediye çeki kazanmak için hemen Ruffles Türkiye - MAX Machine | Facebook adresindeki oyunları oyna, ipuçlarını topla, tahminini gönder
canım bizim gibi hediye çeki kazanan ESİN İZCİ haber verdi banada.kendisi de bilmiyormuş bugüm kazandığı çeki gelmiş oda o zaman öğrenmiş. sanırım bizimkileride yollamışlardır.hangi kargo ile geldiğini öğrenirsem sanada söylerim. kargodan araştırırsın. yazık geri gitmesin kargon.
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...
bana da dua edin lütfen..hayrlısıyla bende anne olayım![]()
canım inşallah hayırlısıyla seninde olur en kısa zamanda bebişin bende bekledim Allah verdi çok şükür inş. kucağımada alırım zamanı var demekki seninde olur inşallah
hiç dikkat etmedim Allah biliyo gönlünden geçeni hayırlısı inş.sağol canım amin....allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsinn inşallah..ayy yanlış yazmışım mesajı gördünmüühemen düzelttim yanlışımı....
hediye kazanmayan anne adyaları mesaj atın
hediye kazanmayan anne adyaları mesaj atın
canım inşallah hayırlısıyla seninde olur en kısa zamanda bebişin bende bekledim Allah verdi çok şükür inş. kucağımada alırım zamanı var demekki seninde olur inşallah
inşallah canım allah sanada bu güzel gecenin uğurundan dileklerini versin . hayırlısıyla kucağına alacağın bir bebişin olsun
Kızlar pritti ne yaptınız