Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar yaa www.fyonk.com herkes burdan birbirine hediye tchibo çekler gönderdi. fakat ben bu çeki hiç bi zaman görmedim aklıma geldikçe kontrol ediyorum ama yok. bittimi acaba tchibo kampanyası :44::44::44::44:

[h=6]F&F Türkiye
[/h][h=6]‎"Stile Adım Atın" Çekilişimizin kazananlarını açıklıyoruz. Kazananlar ile gün içerisinde çekilişe katılırken kullandıkları mail adresi üzerinden irtibata geçilecektir. Şanslı kazananlarımızı tebrik ediyoruz... Unutmayın www.ffmoda.com adresinde ve facebook çekiliş sekmemizde yeni çekilişlerimiz devam ediyor!

Gün Ad Soyad
1 Saliha Soykan
2 Neslihan Efe
3 Büklüm Erhan Takpak
4 Gamze Haseki Özdemir
5 Emel Dinçbilek
6 Burcu Bilgin
7 Necmiye Akgüller
8 Derya İpek
9 Deniz Konus Eydemir
10 Seher Demirsoy
11 Meral Özkurt
12 Hande Kurnaz
13 Reyhan Pınarbaşı
14 Aslı Erdem
15 Fatma Dramalı
16 Fatma Arslan
17 Medet Çakır
18 Işıltan Volga Işıkdağ
19 Nilüfer Karanfil
20 Melek Dost
21 Nuray Harmankaya Çavuş
22 Dilek Demirci
23 Esra Boyraz
24 İsmail Seyitoğlu
25 Songül Çetinçakmak
26 Ayşe Can
27 Meriç Işıkdağ
28 Burçak Katırcıoğlu
29 Uğur Şereflican
30 Ayşegül Gören
31 Naciye Dönüm Dirim
32 Nazlı Gözel
[/h]

kızlar face den beni eklermisiniz? şu tchibo çeklerinden istiyorum bende size gönderirirm bulursam our mu?:16::16::16:

1 Haziran’da vizyona girecek Pamuk Prenses ve Avcı filmine çift kişilik bilet kazanma şansı için:

trendyol

sayfasında arkadaşlar, link ekleyince virüs yazıyor:P ne alaka ise

Son düzenleme:
kızlar sephora nın oyununu oynayan bilir. bu son oyunla artık herkes çileden çıkmış.
ben mesaj attım aynı şekilde sitesindende, insanlarla dalga geçmek bukadar ucuz olmamalı .
tepkimi sayfasını beğenmekten vazgeçerek gösterdim aynı zamanda mail attım mesaj attım.
sayfayı beğenmekten vazgeçerek tepkimizi gösterelim adil bir oyun yapsınlar her hafta sadece 3 - 4 aile ailecek kazanmasın :47:

[h=6]F&F Türkiye
[/h][h=6]‎"Stile Adım Atın" Çekilişimizin kazananlarını açıklıyoruz. Kazananlar ile gün içerisinde çekilişe katılırken kullandıkları mail adresi üzerinden irtibata geçilecektir. Şanslı kazananlarımızı tebrik ediyoruz... Unutmayın www.ffmoda.com adresinde ve facebook çekiliş sekmemizde yeni çekilişlerimiz devam ediyor!

Gün Ad Soyad
1 Saliha Soykan
2 Neslihan Efe
3 Büklüm Erhan Takpak
4 Gamze Haseki Özdemir
5 Emel Dinçbilek
6 Burcu Bilgin
7 Necmiye Akgüller
8 Derya İpek
9 Deniz Konus Eydemir
10 Seher Demirsoy
11 Meral Özkurt
12 Hande Kurnaz
13 Reyhan Pınarbaşı
14 Aslı Erdem
15 Fatma Dramalı
16 Fatma Arslan
17 Medet Çakır
18 Işıltan Volga Işıkdağ
19 Nilüfer Karanfil
20 Melek Dost
21 Nuray Harmankaya Çavuş
22 Dilek Demirci
23 Esra Boyraz
24 İsmail Seyitoğlu
25 Songül Çetinçakmak
26 Ayşe Can
27 Meriç Işıkdağ
28 Burçak Katırcıoğlu
29 Uğur Şereflican
30 Ayşegül Gören
31 Naciye Dönüm Dirim
32 Nazlı Gözel
[/h]

bu yarışma devam ediyormu bende katılmak istiyorum.ve bu kazananlar ne kazandılar bilen varmı?

[h=6]Ruffles Türkiye
[/h][h=6]MAX Machine'i yapan kafalar bu kutuya ne mi koydu? Cevabı video'da! İlk doğru cevabı vererek adidas'tan 1000 TL'lik hediye çeki kazanan Hasan Topaktaş'a koca bir alkış!

İlk 10'a girerek bir koli Ruffles MAX kazananlar; Naciye Dirim, Senem Ağırantaş, Levent Us, Taner Aksu, Mustafa Karaoğlu, Erdem Çin, İlkay Birsen, Nuray Beşikçi, Mesut Tanyeri, Şeyda Ergenekon[/h]

[h=6]Akmina
[/h][h=6]Akmina kazananları belli oldu!

Akmina ödüllü soru yarışması bugün saat 17.00 itibarıyla sona ermiştir. Ödüllü soru yarışmamıza katılan yarışmacılarımıza ve tüm takipçilerimize teşekkür ederiz.

Kazananlar:

İlker İşbilir
Ferhat Altan
Volkan Sönmez
Hayati Arıgan
Selda Durmaz
Hande Değirmenci
Oğuzhan Kılıç
Lale Şahin
Yasemin Ünveren
Hanife Gürkan

Kazananlar ile e-posta yoluyla iletişime geçilecektir.
[/h]

Hediye Ekmek kızartma makinesi!

"Ekmek kızartma makinesi benim olmalı çünkü..." En ilginç sebebini fotoğrafı like edip paylaştıktan sonra altına yazan 3 kişiye Altus AL-752 ekmek kızartma makinesi hediye! Yarışmaya son katılma tarihi 27 Mayıs saat 17:00'dir.

https://www.facebook.com/#!/AvrupaBilisim

Back
X