kızlarrr kotex geldi az önce baslamıslar yollamayaaaa
Nutella Kahvaltının Yıldızı
Geçen haftanın Nutella Kahvaltı Sofrası şampiyonlarını tebrik ediyoruz!!!!
1-Esat Pekergil
2-Elif Arslan
3-Hatice Pekergil
Hediyeleriniz yola çıktı, geliyor!
Bu hafta da kahvaltı heyecanı devam ediyor! Her sabah 08.00 - 12.00 saatleri arasında Nutella Kahvaltı Sofrası'ndaki yerinizi almayı unutmayın!
evet gelmeye başlamış,benimkide eve gelmiş az önce.bilgilendiren arkadaşımı hatırlamıyorum ama teşekkür ederim kampanyadan haberdar ettiği için
3 kutu göndermişler biri günlük ped digerleri normal kutusu harika ama arasla geldi bana
3 kutu göndermişler biri günlük ped digerleri normal kutusu harika ama arasla geldi bana
karton bir kutu içinde gelmiş canım , bir adet günlük ped kutusu bir tane 8 li gece pedi bir tane de 10lu normal boy gelmiş :))kutusu metal mi kagıt mı valla ben okula gıtcem benm zuzu yırtar kagıtsa anneme tembıhlıyecegım
ilk 5 den sonrasıda tırt mışş
Bence ilk 5 de tırt canımhiç özenmedim açıkçası ,salata kurutucusu da neymiş strese girdiğimize değmez dalga geçiyorlar heralde açıp bakmayalım bile bence sayfaya değmez bu arada bu pantene den gelecek saç bakım setinin içinde neler var acaba kızlar bilen var mı sayfaya baktım 2800 kişi teşekkürler anne uygulamasına katılmış bu kadar kişiye doğru dürüst birşey yollanacağını sanmıyorum sizce ?
karton bir kutu içinde gelmiş canım , bir adet günlük ped kutusu bir tane 8 li gece pedi bir tane de 10lu normal boy gelmiş :))
tek urun mu gondermısler tartısmalıydı baya konu yoksa hedıye sepetı seklınde mı bıde hangı kargoyla geldı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?