evet ekom danışmalık adına geliyor sürat kargo getiriyor
pera bulvarı | facebook
psikoloji isimli videomuzda toplam kaç ürün gösterildiğini sosyalmedya@perabulvari.com 'a mail atan 50, 100, 250. Kişi hamam markasının en büyük plaj havlusunu kazanacak. Bu şansı kaçırmayın!
8 tane demi kızlar ne yaptınız
tesekkur ederım canm yarın getıreceklermıs gerııı
bugünekmek yapma mak.geldi..kocaman kutu, mini fırın kadar nerdeyse..
çıkartıp incelemedim, ne kaa aram iyi mutfakla:26:
ben teee nişanlıyken almıştım
normal ekmeği güzel olmuyor fakat üzümlü cevizli yapıyorum enfes oluyo o gün apartman bende yani okadar diyim
hee getirmezlerse ara ufak bebeğim var bırakacak kimsem yok onlada gelip alamam içindeki çok önemli benim için falan filan de getiriyolar hemen ben öyle yapıyom
neden normal olmuyor,üzüm ceviz nasıl değiştiriyor ki..
arçelik bana gelen makineden makineye farklılık varmı acaba? sanki var gibi duymuştum..
normal ekmeğinin tadını beğenmiyorum ben
evet makineden makineye fark var tarifleri değişiyor benimki sinbo çift bıçaklı olan memnunum ama sinbo olmasına rağmen
zidaya hakkında bilginiz var mı? alışveriş yapmak konusunda kararsızım olumsuz yorumlar vardı galiba[/Q
ben alışveriş yaptım hiç bir sorunda yaşamadım. birde çikolota gönderdiler pelitten harika bir site yine bişiler alıcam
zidaya hakkında bilginiz var mı? alışveriş yapmak konusunda kararsızım olumsuz yorumlar vardı galiba[/Q
ben alışveriş yaptım hiç bir sorunda yaşamadım. birde çikolota gönderdiler pelitten harika bir site yine bişiler alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?