Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

günaydın canım geçmiş olsun neden moralini bozuyorsun ki hastalanacaklar tabi bağışklığı güçlenecek zamanla, hem millet nelerle uğraşıyor en kötüsü böyle olsun diye düşün ;) bol bol c vitaminli meyve yedir bir de uyuturken başının altında yüksek yastık olsun zor nefes alıyorlar çünkü,dışarısı güneşliyken çıkar güneş de çok iyi gelir.benim bebiş kışın grip olmuştu birkaç gün zor geçti sık sık burnunu temizledim serum fizyolojikle,ben o spreyleri hiç kullanmadım sonuçta ilaç ,bir sağlıkçı olarak gereksiz yere ilaç kullanımını desteklemiyorum ben de oğlu da hastalandığımızda ya bitki çayı ya da sebze meyveyle idare ediyoruz sadece ateşi çıkarsa fitil veriyorum o da çok nadir

haklısın tatlım bende sprey kullanmıyorum aslında xlytol lü serum fizyolojik kullanıyorum bende, dışarı çıkarmak iyi fikir aslında güneşli olursa çıkarırım, ya hastalanmasına o kadar üzülmem normalde çocuk bu tabiiki hasta olacak ama diyorum ya canım sıkkındı biraz, eşim saolsun sabah bütün enerjimide yanında götürdü :50: bu arada bende sağlıkçıyım ucundan :34:

[h=6]Pratikev.com
[/h][h=6]Nevka Denge Oyunu ÇEKİLİŞİ !

Arkadaşlarla Birlikte Vakit Geçirmenin En Eğlenceli Yolu !

Çekiliş Kuralları;

1- Pratikev.com sayfasını beğenin.
2- Bu çekilişi "Herkese Açık" olarak paylaşınız.
3- Paylaşımlar sadece "Pratikev.com" sayfasındaki "Paylaş" butonundan kabul edilecektir. Arkadaşlarınızın gönderileri üzerinden paylaşılan paylaşımlar kabul edilmeyecektir.
4- www.pratikev.com sitemize üye olunuz. ( Hediyemizi kazanan takipçimizin, aynı zamanda sitemize üye olması şartı aranacaktır.)

31/05/2012 Perşembe Saat 17:00 'da çekiliş sona erecektir. Çekiliş sonucu gün içinde açıklanacaktır.

Kazanan takipçimizin adres bilgileri alınarak, ücretsiz kargo ile hediyesi tarafına gönderilecektir.

Saygılarımızla
[/h]

Arzum

Arzum'dan Navelina Narenciye sıkacağı kazanmak ister misiniz? Aşağıda sorduğumuz soruya uygun cevabı veren katılımcılarımız arasından 3 kişi Narenciye sıkacağı kazanacak.Size göre iki resim arasındaki 5 fark nedir?

haklısın tatlım bende sprey kullanmıyorum aslında xlytol lü serum fizyolojik kullanıyorum bende, dışarı çıkarmak iyi fikir aslında güneşli olursa çıkarırım, ya hastalanmasına o kadar üzülmem normalde çocuk bu tabiiki hasta olacak ama diyorum ya canım sıkkındı biraz, eşim saolsun sabah bütün enerjimide yanında götürdü :50: bu arada bende sağlıkçıyım ucundan :34:
ne olsa bizim suçumuz zaten , hem çocuğa bakıp hem de herkese hesap vermek çok can sıkıcı oluyor ben de delirmek üzereyim artık neyse ki havalar ısındı dışarda daha sakin oluyorlar bebişler

ne olsa bizim suçumuz zaten , hem çocuğa bakıp hem de herkese hesap vermek çok can sıkıcı oluyor ben de delirmek üzereyim artık neyse ki havalar ısındı dışarda daha sakin oluyorlar bebişler

gelde bunu erkeklere anlat canım, bizi makina sanıyolar, bizim hiç derdimiz yokmuş gibi.. aman neyse, evde çok bunaldım bende, sürekli bir çalışma hayatından çıkıp eve kapanıp kalmak kolay değil gerçekten.. Allah kolaylık versin biz kadınlara :ssz:

cook gecmis olsun canim
Allah beterinden saklasin biran once toparlar insallah
saol canım çok kötü değil Allahtan biraz huysuz sadece geçer inşallah :)

günaydın ... :59: Bugün depresyonda uyandım, oğlumda grip olmuş burnu akıyo, hiç güzel birgün değil , hiç mutlu değilim :43:

gecmıs olsun canm bebekler bole buyuyo hasta oluolar ne kadar korusakta benm kızım grıp oldugunda buhar makınası var mı onu calıstırıyorum bıde eger nefes alamıosa vıks dırek kucuk bebeklere surulmedıgı ıcın bı kaba sıcak suya koyup bas ucuna koyabılırsın rahatlatıo hatta sımdı vıksın elektırık prızıne takılanıda cıkmıs rahat nefes alınması ıcın

gecmıs olsun canm bebekler bole buyuyo hasta oluolar ne kadar korusakta benm kızım grıp oldugunda buhar makınası var mı onu calıstırıyorum bıde eger nefes alamıosa vıks dırek kucuk bebeklere surulmedıgı ıcın bı kaba sıcak suya koyup bas ucuna koyabılırsın rahatlatıo hatta sımdı vıksın elektırık prızıne takılanıda cıkmıs rahat nefes alınması ıcın

sağol gökcecim, buhar makinamız var uyurken çalıştırıyorum, viks değilde okaliptus yağı var oda viks gibi kokuyo suyun içine damlatıyorum biraz ama uzun zamandır koymuyordum tekrar koyayım beri, elektriklide iyi fikirmiş ama :)

kızlar bekodan online alışveriş sitesi için 10 tl ve 25 tl hediye kuponum var. kullanmak isteyen olursa özelden yazabilirim.

Keskinoğlu A.Ş.
‎49. Yılımızda 49 Babaya Hediye Yarışmamız Başladı!!! Keskinoğlu A.Ş. - Babalar Günü Yarışması | Facebook adresindeki uygulamaya girin, uygulamanın tüm aşamalarına izin verin, baba kavramının size ne ifade ettiğini maksimum 140 karakterle anlatın, formu doldurun ve yarışmaya katılın. İleriki günlerde başlayacak olan Facebook oylamada en çok oy alan kişileri ve sıralamaya giren diğer kişileri müthiş hediyeler bekliyor!!!

begenmelılerden nefret edıorum :43::43::43:

kazandığım plaj havlusu geldi..çok güzel ve çok büyük...canlı fıstık yeşili ama fotoda soluk çıkmış $Görüntü003.webp

bu sabah yağmur vaaarr istanbuldaaaaaaaa
hemde ne yağmur, sabahtan beri gök gürlüyo korktum valla camlar başıma inecek diye..
bu sabaahhh sağnak vaaarrr istanbuldaaa :ssz:

bu sabah yağmur vaaarr istanbuldaaaaaaaa
hemde ne yağmur, sabahtan beri gök gürlüyo korktum valla camlar başıma inecek diye..
bu sabaahhh sağnak vaaarrr istanbuldaaa :ssz:

burası güllük gülistanlık..hangi ilçesindesin? burayada gelir bişrazdan

Back
X