Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlaarr bugün gittim eski işyerime gelen kotex paketimi ve de Kipa çekimi aldım o hediyeleri ben ne güçlüklerle kazandım, gittim aldım geldim ohh yaşasıınn kazanmakk

ay güldürdün beni canım ya
gelen 5 dk görüp gidiyor mu uykuda eli kolu durmuyomu
bak benide korkutuyosun doğurmıcam haa

ben ilk doğum yaptığımda ilk zamanlar sabaha kadar gözümü yummadan yatıyordum bebek ağlamıyordu çok ama sık sık emiyordu bşr de inanamıyorum bu bebek benim mi çok küçük ya yan dönerse ya kusarsa ya tıkanırsa diye evhamlanıp nefesini bile gözetliyordum annelik tuhaf şey günlerce uykusuz kalmıştım o yorgunluğun üstüne:))

he bi de faceden çıkarken gördüm selpak sayfasında foto paylaşıp ilklerini yazıp bebişin, tuvalet eğitimine yardımcı hediyeler kazanılıyormuş ama ayrıntlı okumadım ilgilenen baksın ben foto yüklemediğim için bu tür paylaşımlara girmiyorum:) iyi geceler ben kaçıyorum herkes uyudu yarın işe gidicem kızlar bayyy

Kizlar oriflame de 20 tane 1 ml lik PARFÜM numunesi sadece beş lira. Toplam 20ml parfüm beş lira ediyo. Sevmediğiniz parfümlerin içine bi kaç tane koyup guzellestirebilursiniz sıkıldıkca boynunuza surersiniz. Bi surru küçük ruj numuneleri şampuan fondöten seti numuneleri krem numuneleri beşer lira bi sette bi suru ürün.var bunu buraya yazdım ama uygun mu bilmiyorum:):18::26:

Ben evde olmicam katılamicam bugün ama bu gün evy baby gondol eko halı flormar bunlara katılın kızlar

[h=6]ROMAN
[/h][h=6]CUMA yarışmamız başladı! Şifremiz, ROMAN ONLINE, www.roman.com.tr de bir ürünün ayrıntılarında saklı! Şifrenin yerini bulup bize sosyalmedya@roman.com.tr den cumartesi sabahı saat 08:00 a kadar YARIŞMA başlığı ile mail olarak yollayan bir kişi www.roman.com.tr de kullanmak üzere 50TL lik indirim çeki kazanıyor! Unutmayın kazanmak için üyelik şart! Yarışmamızı paylaşmayı da unutmayın! İlk ipucu birazdan geliyor![/h]

Geleneksel Cuma Günü Yarışması - 6

Ekleyen: Eko Halı (

[TABLE="class: uiGrid fbPhotosGrid"]
[TR]
[TD="class: vTop hLeft prm"][/TD]
[TD="class: vTop hLeft prm"][/TD]
[TD="class: vTop hLeft lastChild"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Geleneksel Cuma Günü Yarışması - 6
"Cuma günü Yarışması 6" adlı yarışmamız başlamıştır.
Yarışmaya katılmak için ad-soyad, telefon ve 1. resim, 2. resim, 3. resim sırlaması belirtilerek "kalite, desen kodu, renk" yazılarak yarisma@ekohali.com adresine gönderilecektir. Ürün bilgilerine www.ekohali.com web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Katılım Koşulları:
1. Başka bir e-posta adresine gönderilen cevaplar dikkate alınmayacaktır.
2. E-posta gönderen kişilerin Eko Halı Facebook sayfasını beğenmiş olması gerekmektedir.
3. 01.06.2012 Cuma günü saat 24:00 sonrasında gelen e-postalar dikkate alınmayacaktır.
4. Sonuçlar 02.06.2012 günü web sitemiz ve Facebook sayfamızda açıklanacaktır.
5. Aynı mail adresi ile iki defa katılım kabul edilmemektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…