Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Doritos Akademi ‏@DoritosAkademi
SORU: Eğer Madonna sen olsaydın kiminle düet yapmak isterdin ve neden? #MadonnaOlsam etiketiyle en ilginç tweeti at, VIP bileti kap!

canım anahtara tıklayınca sarı oluyo anahtar, bütün anahtarları bulunca otomatik pencere açılıyo zaten buldunuz diye bilgilerini giriyosun

1 tane anahtar buldum ben yaaa 5 taneyi nasıl buldun sen :50:
tarihçemiz kısmında 1 tane anahtar çıkıyo sona geldiğimde de bitiyo niye bende böyle ki :50:

Teşekkür Et

Kapak fotoğrafındaki şifreyi çözen ilk kişiye Red Hot Chili Peppers konserine çift kişilik sahne önü bileti,

5 kişiye çift kişilik "Kategori 2" bileti,

5 kişiye de Tamek'ten meyve suyu ve reçeller ile dolu dev sepetler! Kapak Fotoğrafları | Facebook

kızlar fikrimühimden mail gelmiş colgate kampanyası bakın sizde güzel seyler gelecekkkk:1::1:

banada davet gelmis kabul edersm foto falan mi yollamam gerekcek daha once katilmadim hic
bilemedim o yuzden onaylayim mi kizlar iyimidir kotumudur kargo parasi fln varmi ?
bilgi verirseniz sevinirim

banada davet gelmis kabul edersm foto falan mi yollamam gerekcek daha once katilmadim hic
bilemedim o yuzden onaylayim mi kizlar iyimidir kotumudur kargo parasi fln varmi ?
bilgi verirseniz sevinirim

onayladim bakalim 15 gun icinde gelcek dedi ama resim fln girmez insallah isin icine :18::18::18::18:

Merhaba arkadaşlar uzun süredir hiç ziyaret edemiyordum :)

Çekirdekten Yetiştik Biz | Facebook

Haziran ayına hızlı girdik Çekirdekten Yetiştik ailesi! nefisso ile en güzel fotoğrafını çek,paylaş,iPod touch Shuffle'ı sen kazan!Ayrıca en güzel fotoğrafı paylaşan 33 kişiye de nefisso nefis paketler hediye!
SON GÜN 15 HAZİRAN!
Not:iPad2 kazan yarışmamıza yorum yazmayanların paylaştığı fotoğrafları jüri tarafından değerlendirmeye alınmayacaktır!
Kazananlar en beğenilen fotoğraf ve en orijinal temalar dikkate alınacaktır.
Sen EN beğenilen,en güzel fotoğrafı paylaş,SEN KAZAN!

20 Haziran 2012 tarihine kadar Shiseido Facebook sayfasında yer alan Urban Environment ( Shiseido Türkiye - Urban Environment | Facebook ) uygulamasında katılım formu dolduran her 100. kişi Urban Environment UV Protection Cream SPF 50 kazanıyor.
Kazananlar Shiseido Facebook sayfasında duyurulacak.
Bol şans

ödüller süper:(((((

HRS'NİN 40 YILI anahtarları buluyorsunuz çekilişe katılıyorsunuz bizden birileri kazanır inşallahhh

https://www.facebook.com/SuperFresh/app_279332755493160

ben böğürtlen diye tahmin ettim doğru ya da yanlış demedi.

Ben Buradayım

offf buda çok süperrrrrrrr

avondan kazanmısım hayret :)))))))))):1::1::1::1:

aaaa avonda ben ve annemde varız bişi yapmamz gerekiyormu kızlar adres filan yollucakmıyız vermişmiydik kayıt olurken:1:

bizde de aynısı ..hem annem hem ben..:52:artık annem gencecik olcak, hazır çok kiloda vermişken...:21:
bilemiyorum yaniii..:48:babalarla nikah tazelerler..:38::46::123:

1. Aşağıdakilerden hangisi Çin Mutfağı’nın en popüler çeşnilerinden değildir?
a) Soya Sosu
b) Krema
c) İstiridye Sosu
2. Wok’un tanımı aşağıdakilerden hangisinde doğru verilmiştir?
a) Makarna Tenceresi
b) Çin Tavası
c) Sac Tava
3. Genelde baharatlı olan, tatlı veya ekşi bir marmelat olan Çatni hangi ülkeye aittir?
a) Hindistan
b) Japonya
c) Kore

kızlar bu yarışmanın cevaplaırnı bilen varmı:kkk:

1. Aşağıdakilerden hangisi Çin Mutfağı’nın en popüler çeşnilerinden değildir?
a) Soya Sosu
b) Krema
c) İstiridye Sosu
2. Wok’un tanımı aşağıdakilerden hangisinde doğru verilmiştir?
a) Makarna Tenceresi
b) Çin Tavası
c) Sac Tava
3. Genelde baharatlı olan, tatlı veya ekşi bir marmelat olan Çatni hangi ülkeye aittir?
a) Hindistan
b) Japonya
c) Kore

kızlar bu yarışmanın cevaplaırnı bilen varmı:kkk:

1-krema 2-çin tavası 3 hindistan

Back
X