kızlar filli boyadan 500 tl değerinde hediye çeki kazanmışım ve tülin şahinle yemek çok sevindim
kızlar filli boyadan 500 tl değerinde hediye çeki kazanmışım ve tülin şahinle yemek çok sevindim
slm kıslarr biliyorsunuz artık katılmıyorum ama bugün beni eczacıbaşından aradılar 150 tl lik hediye paketi kazanmışım. ne hediyesi, nereye katılmıştım hiç hatırlaymıyorum. başka kazanan var mı kızlarr. hediye ne biliyor musunuz
slm kıslarr biliyorsunuz artık katılmıyorum ama bugün beni eczacıbaşından aradılar 150 tl lik hediye paketi kazanmışım. ne hediyesi, nereye katılmıştım hiç hatırlaymıyorum. başka kazanan var mı kızlarr. hediye ne biliyor musunuz
beni aramadılar ama sanırım şu hemşireler haftası için bir yarışmaları vardı paylaşılmıştı burda ona katılmışsındır :)
http://www.zahitsozen.com.tr/Zeytinyagi/Urun.asp?UrunID=10064 istiyipte gelen olursa düşüncesini paylaşsın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?