Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bende baktım şimdi yarışmayı kazanan kişi gördüğünüz gibi

Bücürük

Alışveriş/Perakende
5 Haziran 17:24

21.155 kişi bunu beğendi

tarihinde beğenmiş !! bence bu konuda sessiz kalmayalım, sayfalarına yazanların yorumlarını siliyorlar, bende özel mesaj attım :47: bücürük markasına yakışmadı

sahtekarlar ya bunlar kazananı açıkladıkları gönderiyide yorum yapanlarıda silmişler

kızlar herkese günaydınlar...:16::16::16::16:
yöreseltatlarımız.com diye bi site var alışveriş yapcam güvenl mi acaba?
yada güvenilir cevizli köpük sucuk satan bi site biliyomusunuz? çıldırcam valla doğumdan sonraa aşeriyom galiba..:49::49::49::49::56::56::56:

arkadaşım
Orpek "Yresel rnler Elaz Pazar" ürünleri çok güzeldir hiç düşünmeden buradan alabilirsin :)

günaydın arkadaşlar dün giremedim ama çok bişey kaçırmamışım gibi görünüyo :) bol kazançlı bir gün dilerimm

$CIMG2647.webp ülker çabucak göndermiş :)

zahit sözen den istediğim tadımlık set geldi.çok sevimli şişeler .sabun gayet kaliteli ama zeytinyağı şişesi minicik,yeşilzeytin de en fazla 100-150 gr.tadları çok güzel,çok kaliteliler.$06062012704.webp$06062012706.webp$06062012707.webp

[h=6]Finish Türkiye
[/h][h=6]Anneler Günü kampayamızda annesiyle beraber yaşadığı en güzel parlak anıları bizimle paylaşan 5 şanslı kazanan belli oldu! Kazananları tebrik ediyoruz.
Finish Anneler Günü Kampanyası Kazananları | Facebook[/h]

Anneler Günü kampanyamızda Hotpoint bulaşık makinesi kazanan talihliler aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

- Yelis Genç Yıldızlı - İlknur Barışık - Perinaz Yıldız - İrem Erdal - Sevgi Tuna

Son düzenleme:
Aral Game
Twitter sayfamızda PS3 formatında Resident Evil: Operation Raccoon City ödüllü yarışmamız başlamıştır. Detay ve katılım için tıklayınız.

Ziromani
NESTLE BOL ÇİKOLATALI BİSKÜVİ KAMPANYASI YARIN!

Yarın e-postanızı kontrol etmeyi unutmayın!

Kampanya sayfasını görmek ve üye olmak için tıklayın.

Back
X