Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Memurfoni
Memurfoni.com Takipçilerine de Kazandırmaya Devam Ediyor.

Memurfoni, 3 şanslı takipçisine Sonia Metal Masaüstü USB Vantilatör hediye ediyor.

Kazanmak için hemen beğenin, paylaşın ve yorumlayın!

Cillit Bang Türkiye
Ve kampanyamızın 3. haftası da sona erdi. İlk 2 hafta talihlilerinin hediyeleri, yani ilk 14 talihlinin hediyesi gönderilmiş durumda. Size henüz ulaşmadıysa lütfen info@cillitbangturkiye.com email adresine yazınız.

Teşekkürler!

Keskinoğlu A.Ş.
‎49.Yılımızda 49 Babaya Hediye Yarışmamıza Katılımlar Yoğun İlgiden Dolayı Uzatılmıştır!!! Oylama 12 Haziran Salı Günü Başlayacaktır. Herkese Başarılar.

Duru Bulgur
Hanımlar ve Beyler ,
Bugün sizler için Duru’lu Lezzetler Mutlu Dakikalar yarışmamızın talihlerinden Zeliha Arıgan’ın Duru İri Pilavlık ile yapılmış bulgur pilavı tarifini paylaşıyoruz. Zeliha Hanım’a tarifi için çok teşekkür ederiz. Afiyet olsun.

arkadaşlar turkcell superonline'dan anneler günü için 50 tl lik çek kazanmıştım,sizlerden kazananlarda vardı sanırım bu çeki tek bir ürünlemi kullanabiliyoruz iki ürün olduğunda birleştirilmiyor uyarısı geliyor yarın son günüm yardımcı olabilirmisiniz bana...

turkcell superonline'dan D&R 50 tl hediye çeki kazandım hiç umudum yoktuuu ayyy Allahımm çok sevinçliyimmm.Darısı başınızaaaaa

Son düzenleme:
canm bende olaya vakıf degılım ama galıba bucuruk yarısmasında sıke yapmıs dıo kızlar dun ben pek nete bakammadım bılgısı olan ayrıntılı anlatabılır mı

kazananı açıklamışlardı, kazananda yorum yapmış profiline girince bende gördüm daha yenii sayfayı beğenmiş :)) bu kadar olur yanii,
sonrada yorumları felan silmişler bide açıkladıkları ismi :) pes şike yapıcaksınız bari biraz daha akıllıca olsalar

Perfume Jewels
photoJewels'da paylaşan da kazanıyor!

Her 25. paylaşıma Perfume Jewels Body Splash,
Her 100. paylaşıma Perfume Jewels 4'lü Set anında hediye!

Toplam 400 Perfume Jewels Body Splash ve 100 PJ 4'lü Set kazananını bekliyor!

Son düzenleme:
Kadınlar Ne İster?
‎"Hanımlar, Sihirli Yüzeyler oyunumuzu oynayan her 10 kişiden biri olun, hem Cif Power Cream Sprey’in gücü ile Prensesimizi lanetten kurtarın hem de sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın!
https://apps.facebook.com/cifpowercream/"

Ariş Pırlanta Sanatı
Yarışmamıza katıldınız mı? Duvarımızda yayınlanan sorunun cevabını kampanya@aris.com.tr adresine gönderin, duyuruyu beğenip paylaşın, 8 Haziran Cuma günü sürpriz hediye kazanma şansını kaçırmayın.

valla ya ne ılgıncler yorumları neden sılıolar zaten ters bısey yapmaslaar sılmezler ese dosta verıolar demmekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…