Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Eko Halı
GELENEKSEL CUMA GÜNÜ YARIŞMASI - 7

08.06.2012 Cuma günü yapılacak olan "Geleneksel Cuma Günü Yarışması - 7" e katılarak 1 adet LOVELY TEKLI IVORY kazanan 3 kişiden biri olma fırsatını yakalayın.
Sorular 08.06.2012 Cuma günü Facebook sayfamızda yayınlanacaktır.

EKO HALI
Halı | Halı Modelleri | Eko Halı

6 Üye,8 Ziyaretçi ohh Maşallah

ZambakYayinlari
Yarışmamız: Zambak Yayınları - Hayata Hazırlar.. sitemizdeki
1- okul öncesi bölümünde Eğitim Seti kısmındaki 2. resimde bulunan gri renkli hayvan nedir?
2- Okuma Kitapları bölümünde 2.-3. Sınıf Keloğlan Masal Seti kısmında 4. resimde Keloğlan hangi araca biniyor?
3- İlköğretim bölümünde 2. Yardımcı Kitaplar kısmındaki Sınıf Temel Desler kitabının üzerindeki ağaçta hangi hayvan var?
4- Ortaöğretim bölümünde 9. Sınıf kısmındaki Hücreleme Yöntemine göre 9. Geometri kiabının üzerindeki şekik nedir?

bu sorularının cevabını bilenler cevapları sırasıyla Zambak Yayınları | Müşteri İlişkileri - Bize Ulaşın adresine girerek doğru bilgileri bize adınız soyadınız adres ve telefon numaranızı ekleyerek gönderecekler.
Doğru bilenler arasında çekilişle 1.'i Zambak Deri Çanta 2.'i 40 TL Hediye Çeki 3.' ü Tatil Seti kazanacaktır.

Ziromani
Nestle Bol Çikolatalı Bisküvi Kampanyası'nın saati yaklaşıyor.
Yüzlerce Nestle sizleri bekliyor.

Kampanya akşam saatlerinde aktif hale gelecek.
Facebook sayfamızı ya da e-posta'larınızı kontrol etmeyi unutmayınız.
...

Beko Basketbol
Beko Basketbol Oyunu devam ediyor. Sizler de oynayıp, 117 Ekran Beko Smart LED TV kazanabilirsiniz. Gücünüzü gösterin. :)

UHU Türkiye
Karne hediyen UHU’dan!
UHU Uçurtma Festivali’nde son günlere yaklaşırken yaz tatilini daha keyifli hale getirmek ister misin? Uçurtmanı hazırlarken ya da uçururken video veya fotoğrafını çek, UHU Uçurtma Festivali uygulamasına yükle, karne hediyesi olarak Apple iPad 2, Exper Netbook ya da Sony Dijital Fotoğraf Makinesi kazanma şansını yakala!

Kotex Türkiye
‎1 aylık ücretsiz B-fit spor salonu üyeliği ve Kotex bakım kutusu kazanmak için değişmekten korkmayan herkesi, değiştirmek istedikleri şeyleri paylaşmaya sayfamıza bekliyoruz.

kotexturkiye.winnertweet.com

Ts Club Mecidiyeköy ‏@Tsclubistanbul

3 adet forma yeni sahiplerini bekliyor. Yarismaya baslamak icin 500 takipçiye 19 kişi kaldı.

lezzıtada adım yok cok sasırdım
500 kısı arasında yokum

günaydın kızlar, hayırlı cumalar,

dün akşam madonna konseri süperdii, kadın her şarkı için sahnede ayrı klip yaptı nerdeyse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…