Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba,

Limango hesaplarımı onaylamama yardım edene onaylı 20 tllik çek bulanan limango hesaplarından verilecektir. Bir telefon numarası yeterlidir.

size gelen sms mesajları sırasıyla bana bildirmeniz gerekiyor. her 5 sms için bir onaylı 20 tl lik limango, veya 3 tane 10 tl grupfoni veya 1 tane 10 tl yüklü şehir fırsatı çeki veriyorum.

bir telefon numarasına 30'a kadar sms alabilirsiniz.

Son düzenleme:
"Parlayan Kadınlar Kulübü" Haftanın Ödülü kampanyamızda kazanan talihliler aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

- Nevin Yeşil - Berna Kuvvetli - Alparslan Efe - Serap Kutay - Onur Taşkın
Tebrik ederiz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilmektedir.

$IMG_4457.webp toyzz shop göndermiş benim nemo yu :8:

Selamlar;

4 Haziran'ta başlatmış olduğumuz diziler kampanyamıza katılarak bir çift İpanema parmakarası terlik kazanan 25 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1)Ali Rıza Şart
2)Arzu Balçın
3)Asu Sadıç
4)Aysun Yan
5)Buket Karabağ
6)Burcu Kavak
7)Cigdem Ozsarac
8)Davut Hümeni
9)Duygu Furtun Yiğit
10)Emel Pekdemir
11)Dilekçi Ersoy Vardar
12)Fatma Aydın
13)Gizem Gacal Güzeller
14)Hakan Altın
15)Kenan Sivri
16)Merve Çelik
17)Murat Korkmaz
18)Nihal Kuru
19)Oya Özdemir Terzioğlu
20)Sadiye Yeşil
21)Tuna Şener
22)Yasemin Kütük
23)Yeşim Başkaynak
24)Zehra Hakyemez
25)Zeynep Selik

Keyifli günler dileriz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

Merhabalarrr
$JC_gimmefive.gif
BAna da bugün geldi denedim biliyorumdan pantene seti.:21::21::21:Bir de mektubu var içinde .Mektuba bittibm zaten.Saçlarım ne şikayetçiymiş benden meğer :1::1::1:
$SG_1143519.webp$SG_1282844.webp

Son düzenleme:
#bugunkendimicin diyerek Vaseline Hediye Sepeti Kazanan Takipçilerimiz

4 Haziran'da başlatmış olduğumuz ve 10 Haziran'da sona eren yarışmamıza katılarak Vaseline Hediye Sepeti kazanan 10 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1. Seviye Bankoğlu Arık
2. Reyhan Hacıoğlu
3. Yıldız Topyanak
4. Ajda Şahin
5. Elif Süpürkeci
6. Nesrin Gücer
7. Leyla Şiran
8. Sema KArakaş Tunca
9. Zahide Özçelik Ateşçi
10. Hamide Alkan Sabun

Sağlıklı ve keyifli günler dileriz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle e-posta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

kızlar şu an şoktayım nikon bilmem ne marka foto makinesi kazanmışım hani bi yarışma vardı titanic yarışması ondan kazanmışım çok mutluyum adresimi teyit ettiler 4 gün içinde foto makinem geliyo allahım kazandım kazandım yaaaaaaaaaaaaa:52:

kızlar şu an şoktayım nikon bilmem ne marka foto makinesi kazanmışım hani bi yarışma vardı titanic yarışması ondan kazanmışım çok mutluyum adresimi teyit ettiler 4 gün içinde foto makinem geliyo allahım kazandım kazandım yaaaaaaaaaaaaa:52:

superrrrrrr
gule gule kullan canim hayili olsun
darisi bana cookk kiskandimm:46::46::46:

superrrrrrr
gule gule kullan canim hayili olsun
darisi bana cookk kiskandimm:46::46::46:

ya inan ben ilk kez bişi kazanıyorum çok mutluyum hiç tahmin etmezdim ama bin kere oynamıştım o titanic oyununu offff mutluluktan aramadıgım akraba kalmadı canım darısı başına yaaaaaaaaaaaaaaa:52::52:

Back
X