Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selamlarrr

buna 12 mayısta katılmama rağmen yokum msj attım onlara. katıldığım sistemlerinde görünmüyormuş. bende duvarımdan buldum paylaşımını görüntüsünü alıp gönderdim onlara. bakalım inş bi sorun çıkmaz.

moneyin verdiğine bakın. hiç katılmaya değmez. bedava olsa bile evime sokmam ben margarin.

Kenzek Bal Gerçek Bal | Facebook

15 Haziarana kadar hem sayfayı hem de aşağıdaki resmi beğenip herkese açık seçeneği ile profilinde paylaşan 5 kişiye bal hediyemiz

2 Kişiye Kenzek Bal
3 Kişiye ise polenli bal...

Aksu Tost | Facebook

Babalar gününe özel 15 hediye.
Sayfamızı Beğenin 5 Tost makinası, 10 Barbeküden birini kazanma şansı yakalayın.

Hosted Bilişim | Facebook

Facebook sayfamızı beğenen her 50. kişiye 25$ değerinde ücretsiz 1 yıllık Trend Micro İnternet Security hediye !

bal olayına inanasım gelmiyorr son balderesimidr nedir ondan dolayı bal bile yiyesim gelmio

Arkadaşlar bugün money clubta luna 500 gr margarin var. Katılımın çok olacağını zannetmiyorum. Sonuçta margarin.

slm kızlar bu aralar yarışmalara bakamıyorum ya resmen kazancı iyi olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum :) kazanamayanlarada benim gibi bol şans diliyorum ya kızlar burada üye olmak için link vermek yasakmıydı bu arada ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…