Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm kızlar :) öncelikle kandiliniz mübarek olsun, hayırlara vesile olması dileğiyle..
süperonline D&R cekim geldii :))
mailmi geldi. eve mi![]()
çok oynamışmıydın kaç kere oynadın tahmini
bende hamiş olduğumdan kazanmak istiyorum![]()
slmlarrrrrrrrrr ve hayırlı kandiller arkadaşlar
bugün sabahtan beri moralism çok bozuktu hamilelik stresi ve pzt randevu korkusu 10 dk once kapı çalıyo aşağı seslendim kargocu niye açmıyosunuz diye fırçaladı yurt içi kargo hediye getirdi diye sesimi çıkarmadımavondan krem kazandık odur yurtiçiyle çalışıyor diye beklerken henkelden gelmiş fadan rolon duşjeli ve deodorant ay moralism yerine geldi kocişi aradım hemen ama neye katıldıkta geldi hatırlamıyorum acai berry li kim sebep olduysa sağolsun hele bugün gelmesi daha da sevindirik oldum
![]()
nerden geliyor acaba bu çok güzelmiş güle güle kullan![]()
benimkide bundan
bende hatırlamıyorum fanın eşleme oyunu vardı ama kazandın yazmadı hiç başkada Henkel veya fa hatırlamıyorum
onu ben de oynamıştım :)hangi kargoyla geliyor şekerlerolsun çok güzel oldu bu hediyeeee :)))
bende yapamadımne sinir sorular var iki saattir ugrasiyorum yapamadim gitti golleri tutturamiyorum![]()
PAYLAŞAN "HC HAIR CARE Saç Havlusu" KAZANIYOR
HC HAIR CARE'den tam 20 kişiye özel üretim 50x90 cm saç havlusu hediye... Üstelik kargo dahil hiçbir ücret ödemeden. Çekilişe katılabilmek için yapmanız gereken tek şey bu iletiyi paylaşmak. Bu fırsatı kaçırmayın!
Çekiliş, HC HAIR CARE | Facebook sayfasında yer alan bu gönderiyi 17 Haziran 2012 saat 22:00'a kadar aşağıdaki "Paylaş" linkini kullanarak, paylaşanlar arasında yapılacaktır.
HC HAIR CARE | Facebook
![]()
onu ben de oynamıştım :)hangi kargoyla geliyor şekerler![]()