Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Hürriyet Aile
‎"Benim babam her şeye değer" diyorsanız, her gün sorduğumuz soruyu cevaplayın, hem kendiniz, hem babanız için Atlantis Royal Spa'dan çok özel bir gün kazanın!

KozmoTrend
Toplam 150 TL ödüllü Kozmotrend çekilişi başladı! Detaylar ve katılım için Facebook sayfamızdaki 'Çekiliş' resmine tıklayın!

slmlarrrrrrrrrr ve hayırlı kandiller arkadaşlar :16:

bugün sabahtan beri moralism çok bozuktu hamilelik stresi ve pzt randevu korkusu 10 dk once kapı çalıyo aşağı seslendim kargocu niye açmıyosunuz diye fırçaladı yurt içi kargo hediye getirdi diye sesimi çıkarmadım :16: avondan krem kazandık odur yurtiçiyle çalışıyor diye beklerken henkelden gelmiş fadan rolon duşjeli ve deodorant ay moralism yerine geldi kocişi aradım hemen ama neye katıldıkta geldi hatırlamıyorum acai berry li kim sebep olduysa sağolsun hele bugün gelmesi daha da sevindirik oldum :27:

slmlarrrrrrrrrr ve hayırlı kandiller arkadaşlar :16:

bugün sabahtan beri moralism çok bozuktu hamilelik stresi ve pzt randevu korkusu 10 dk once kapı çalıyo aşağı seslendim kargocu niye açmıyosunuz diye fırçaladı yurt içi kargo hediye getirdi diye sesimi çıkarmadım :16: avondan krem kazandık odur yurtiçiyle çalışıyor diye beklerken henkelden gelmiş fadan rolon duşjeli ve deodorant ay moralism yerine geldi kocişi aradım hemen ama neye katıldıkta geldi hatırlamıyorum acai berry li kim sebep olduysa sağolsun hele bugün gelmesi daha da sevindirik oldum :27:

canım aynı huzursuzluk iki gündür bende de var.hamişliğin verdiği bişi mi sıcaklardan mı anlamıyorum ben de.evde oturmaya alışkın da değilim,çalışırken ne iyiymiş tatil oldu bende sıkıntılar başladı.İnş rabbim şu mübarek günde sağsağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder zamanı geldiğinde..güle güle kullan deo nu.ben de çok şaşırmıştım pantene seti geldiğinde mutlu olmuştum:46:

ne sinir sorular var iki saattir ugrasiyorum yapamadim gitti golleri tutturamiyorum :(
bende yapamadım
PAYLAŞAN "HC HAIR CARE Saç Havlusu" KAZANIYOR

HC HAIR CARE'den tam 20 kişiye özel üretim 50x90 cm saç havlusu hediye... Üstelik kargo dahil hiçbir ücret ödemeden. Çekilişe katılabilmek için yapmanız gereken tek şey bu iletiyi paylaşmak. Bu fırsatı kaçırmayın!

Çekiliş, HC HAIR CARE | Facebook sayfasında yer alan bu gönderiyi 17 Haziran 2012 saat 22:00'a kadar aşağıdaki "Paylaş" linkini kullanarak, paylaşanlar arasında yapılacaktır.

HC HAIR CARE | Facebook

:21::21::21::21:

Baban teknolojiye meraklı ama pratikte acemi mi? Anlat, baban ve sen BlackBerry kazanın! Avea - Zaman Tüneli | Facebook

fanın eşleşme oyunundan geliyor sanırım inşa banada gelir bende kazanmıştımm :52:

Back
X