Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

cevap nedir 2 saat fln mı sürüyor

kazanmışım teşekkürlerr

kazanmışım teşekkürlerr

bende kazanmışım.kızlık soyadımla yazmışlar ama :)))

ya kızlar markafoniden 50 liralık çek kazanmıştım, ilk kez alıcam 49,95e bi ayakkabı beğendim ama 50 lirayı geçmem gerekiyormuş galiba, bu kez ayakkabıyla beraber bi badi alayım dedim bu siparişi ekleyemezsiniz sepeti boşaltmanız lazım dedi, bu işin içinden çıkamadım nasıl yapıcam bilginiz var mı

markafonide tek dükkandan alışveriş yapabilirsin ya bir ayakkabı daha alıcan yada 50 tl üzerindeki ayakkabılardan alıcan alışı onayladıktan sonra başka dükkandan alışveriş yapabilirsin...

Ferahlığın sesini hiç dinledin mi? Keyifli ve bir o kadar da heyecan verici uygulamamız “Mentos Ferahlığın Sesi” çok yakında başlıyor. Hem eğlenmeye hem hediye kazanmaya hazır ol; sayfamızı takip etmeye devam et!

evet bendede şefler soruyor açılmıyor..soru yok yani nerden girileceğinide bilemedim..

arkadaşlar sizden birşey rica edebilirmiyim
lütfen şu sayfayı şikayet edermisiniz.

Çekirdekten Yetiştik Biz | Facebook

resmen yaptıkları yarışmalarda kafalarına göre kural deiştiriyorlar.
fotoğraf yarışmaı vardı. en nefiss o dedirtene hediyeleri vardı katılmıştım en çok beğeni alan 2. kişiydim ama yarışma sonunda kazananı jüri seçecek denildi.

çekirdek aileyi kim yönetir diye yarışmaları var hala da devam ediyor. her 100. yorum yazana nefisso nefis tatlar paket, hediye yazıyor.
dün gece eşim 1400. yorumu yazdı. bugün sayfalarında şimdide en güzel yoruma hediye veriyoruz diye yazmışlar.
resmen insanlarla dalga geçiyorlar.
ben şikayet ettim rica etsem sizde mesajlar bölümünden
sayfayı şikayet et (spam veye sahtekarlık ) dermisiniz.
acayip sinirlerim bozuk....

ok cnm edeyim şikayet

markafonide tek dükkandan alışveriş yapabilirsin ya bir ayakkabı daha alıcan yada 50 tl üzerindeki ayakkabılardan alıcan alışı onayladıktan sonra başka dükkandan alışveriş yapabilirsin...

çok sağol canım bugün birşey bulamadım, yarın tekrar bakarım.. peki 50 tlnin üzerini kredi kartımızı mı yazıcaz, kapıda ödeme varmıki, of cahillik çok kötü bişey

benı yazmayı unutmuslar gene

şu firmalara zaten adam akıllı kazananlar listesi hazırlamayı öğretemedim gitti
defalarca dedim kk üyeleri , anam ,bacım ,emmimin uşakları torunları,dünürlerin yakın dostları ,gelinlerin bacıları,damatların yengeleri,son olarakta dahada hediye kaldıysa onlarıda kendi belirledikleri kişilere verecekler
bunda anlaşılmayan bişi yok çok basit yani :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…