Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlarr bu hediyemo'dan lidyana çeki yüklemek istiyorum kaç gündür bugünlük limitiniz dolmuştur diyor.Daha hiç yollamadımki dolsunn

arkadaşlar verona bugün nerede benim şıklar gözükmüyor görebilen varsa bana hangisinin doğru olduğunu a b c d şeklinde söyleyebilirmi?

slm kızlar nuune falan görünce yazıyım dedim;
ben primaya üye olmuştum paketim geldi pektimin içeriği;
mama saklama kabı
aris pırlantadan indirim çeki
pantene şampuan ve saç kremi numunesi
ariel leke çıkarıcı numunesi
anne oluyorum dvd'si
4 adet yeni doğan bezi
reklam broşürleri

milupaya üye oldum mılupadan;
huggies bebek bezi 8 adet
'annelik yolculugunda yanındayız cd'si
'bebeğimi beklerken' kitabı
1 adet still tea
1 adet pşik önleyici krem numune 8ml
1adet saç ve vucut şampuanı 8 ml
ıslak mendil 5 adet :)
indirim çekleri

colgate'ten gelenler;
1 adet kupa
1 adet colgate agız bakım suyu 250 ml
4 adet kahve
4 adet şeker
10 adet colgate hassas dişlere 25 ml diş macunu
1 adet colgate hassas dişlere özel diş minesi onarım macunu 75 ml
1 adet colgate sensitive pro-relief diş fırçası

sizlerde üye olun bence

colgate nerden geldi ki

Son düzenleme:
arkadaşım önerdi,kendisi fikrimühim kullanıcısı.bu kampanyadan direk faydalanmak için www.fikrimühim.com/anket adresine girip fikrimühim arkaşınızın kullanıcı adı bölümüne arkadaşımın adını yani ; 'sefkat_orcun' yazıp denemiş gibi yorum yaptım.sonra üye oldum 1 hafta sonra elime geldi :))) yoksa değişik kampanyaardan onlar uygun gördükçe mesaj atıyormuş.

alla alla imkansız nasıl oluyor öyle önce geliyor sonra deneyip yorum yapıyoruz ama..

bebeğin ayına göre nivealar hariç gelmişti (o hafta nivea vardı onu da kazanmıştım milupadan)

ben anlamadım canım..acaba aynı şeylermi gelir bende milupadan nivea seti kazanmışım sanırım ..çünkü 1 gün önce yarınki yarışmada nivea seti hediye yazmış..acaba milupa ürünüde gelirmiki?

valla özel bişi yapmadım banada günlük limit doldu dedi ama gönderdigim maili actım gelmiş kod sonra tele yolladım onada geldi ama bikac kere tele gelmedigi olmustu bu arada bedavaya aldıklarım kargoya verilmiş yarın elimde olur heralde bayıldım ben bu lidayayaaaaaaa 5 çekim daha var beklemede her günde 3 tane ekliorum üstüne anama bacıma eltime görümceme kuzenime hepsine hediye yolladım cok sevinecekler

alla alla imkansız nasıl oluyor öyle önce geliyor sonra deneyip yorum yapıyoruz ama..

walla arkadaşım soyledi bende yaptım oldu. anket bölümüne girip once yorum yaptım sonra üye oldum ben oyle geldi bana. sürekli oluyormu boyle hediyeler?ben yeni kayıt oldum pek biliyorumda sizde üyesiniz galiba.

walla arkadaşım soyledi bende yaptım oldu. anket bölümüne girip once yorum yaptım sonra üye oldum ben oyle geldi bana. sürekli oluyormu boyle hediyeler?ben yeni kayıt oldum pek biliyorumda sizde üyesiniz galiba.

tesdüf olmuşdur,arada bir oluyor şimdiye kadar bana 7 tane kampanya geldi 2009dan beri üyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…