birşey sormam gerkiyo cnm yarşma hakkknda özelden mesj atablrmsn
aynısını bende yaptım beklicez ve görücez sonucta ortak kullanılan bir pcde olabilir sipariş verilen pc adresler ayrı oldugu sürece bi sorun olmaz die düsünüyorum aynı şekilde lidyanadan parasız istediklerimin heosi geldi buda gelir sanırımteşekkr ederm sonunda cevap veren birini buldm :)) anne lutfen sitesine üye oldum ben bugun.sonra arkadşını davet et varya:,ordan farklı maille 3 tane 10 tl lik paunım oldu.sonra tek tek sipariş verdim hiç ücret ödemeden ama gelirmi gelmezmi anlamadm .aynı bilgisyr diye yollamayabilirler mi?yani bir sorun çıkarmı :\
aynısını bende yaptım beklicez ve görücez sonucta ortak kullanılan bir pcde olabilir sipariş verilen pc adresler ayrı oldugu sürece bi sorun olmaz die düsünüyorum aynı şekilde lidyanadan parasız istediklerimin heosi geldi buda gelir sanırım
aynısını bende yaptım beklicez ve görücez sonucta ortak kullanılan bir pcde olabilir sipariş verilen pc adresler ayrı oldugu sürece bi sorun olmaz die düsünüyorum aynı şekilde lidyanadan parasız istediklerimin heosi geldi buda gelir sanırım
BENİM siparişte yazdığım adreste aynı.yani 3 tane kendime sipariş verdim ,bence kesin bir sorun çıkartırlar.
bunu benede merak ediyorum benkilerde aynı adres gerçi alddıklarım 10 tl üstü idi bakalım 3 iş günü içerisinde kargoya verilecek diyor şuan hazırlanıyor görünüyor p.tesi belli olur bnkisi
pınar süt facebook
Şu lidyana yı nasıl yaptınız ben kodu aldım ama 20 tl alt limit varnasıl kullandınız arkadaşlar bana da anlatın.....
Anne lütfen den bir arkadaş 8 sipariş vermiş arayıp iptal edeceğiz demişler ancak 2-3 göndeririz diyorlarmış....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?