Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

nikon türkiye sayfasını beğenip paylaşıyorsunuz çekilişle fotoğraf makinesi kazanıyporsunuz şansınızı deneyin

HS Portfolio burdada sayfa 5000 olunca çekilişle çok değerli bir kolye veriyorlar şansıınızı deneyn

Verano Nerede? yarışmamızın dünkü cevabı Asos'du. Sorumuza doğru cevap veren, Harika Uzun, Mustafa Çetin ve Emrullah Kömür plaj havlusu ve plaj çantası kazandı. Tebrik ederiz!
Peki bugün "Verano Nerede?" tahminler için yarışmamıza tıklayın!

Son düzenleme:
aynısını bende yaptım beklicez ve görücez sonucta ortak kullanılan bir pcde olabilir sipariş verilen pc adresler ayrı oldugu sürece bi sorun olmaz die düsünüyorum aynı şekilde lidyanadan parasız istediklerimin heosi geldi buda gelir sanırım

BENİM siparişte yazdığım adreste aynı.yani 3 tane kendime sipariş verdim ,bence kesin bir sorun çıkartırlar.

Son düzenleme:

BENİM siparişte yazdığım adreste aynı.yani 3 tane kendime sipariş verdim ,bence kesin bir sorun çıkartırlar.

bunu benede merak ediyorum benkilerde aynı adres gerçi alddıklarım 10 tl üstü idi bakalım 3 iş günü içerisinde kargoya verilecek diyor şuan hazırlanıyor görünüyor p.tesi belli olur bnkisi

bunu benede merak ediyorum benkilerde aynı adres gerçi alddıklarım 10 tl üstü idi bakalım 3 iş günü içerisinde kargoya verilecek diyor şuan hazırlanıyor görünüyor p.tesi belli olur bnkisi

bugun mu verdinz ,birde kaç kere verdiniz.ben 3 kere verdim. inş gelir 8 aylık hamileym ihtiyacımda var bakalım

Şu lidyana yı nasıl yaptınız ben kodu aldım ama 20 tl alt limit var nasıl kullandınız arkadaşlar bana da anlatın.....
Anne lütfen den bir arkadaş 8 sipariş vermiş arayıp iptal edeceğiz demişler ancak 2-3 göndeririz diyorlarmış....

lidyana 10 gün önce 10 tl üstü siparişlerdi,yeni değişmiş yani,bende yapamadım çek geçersiz dedi.anne yarışmasında iptal edicez deyip sonra 2-3 gune göndericez mi demişler? anlamadım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…