Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar ANNELÜTFENDEN ürünleri eline ulaşan oldumu acaba???? ve kaç sipariş girdiniz acaba ?

Fikirsensin
Merhabalar, Haziran ayı boyunca projelerimizi paylaşarak bizden Swatch marka kol saati kazanan katılımcılarımız belli oldu. Hediyelerini en kısa sürede ulaştıracağız:) Herkese destekleri için çok teşekkür ederiz. Hediye kazanan 3 şanslı katılımcımızın isimlerini buradan paylaşıyoruz:

Beren Tekin

Sevil Arslan

Emine Parlakbudak Kuran

Kazanan katılımcılarımızın bize mesaj olarak adres ve iletişim bilgilerini iletmelerini rica ediyoruz.

Sevgiler...

inanmıyorum ben kazanmışım ya çok mutluyum çok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52:

şu money ne nankör ya o kdr bekledim bekledim sabahtan bu saate 2 dk kalktım hazırlanayım diye anında bitmiş yüzde yüzlükler ya:47::47:

mesaj kalabalığı yapmak istemiyorum ama money ne ya??:26:

migroslarda money card diye bişi var canım 1 tl ye alıyosun sonra sitesinde money card sitesinde yarışma oluyor tıklıyosun ürüne kazanıyosun en çabuk tıklayan kazanıyor her salı yarışma oluyor farklı bir ürün veriliyor mesela bugün cappy meyve suyu vardı ben 2 tane aldım ama yetişemedim yüzde elli indirim aldım

herkese merhabalar:)

uzun zamandır giremiyorum minnakım çok yaramaz oldu çünkü

hediye kazanan arkadaşlar güle güle kullansın :)

AMK Spor Dergisi
Sony Xperia S 32 GB | Resmi yarışma
|Kazanan yarışmacıya ödülü video çekilerek yollanacaktır ve sayfada video kaydı paylaşılacaktır.|
Sayfa Çekiliş Numarası : (06)
-Çekilişte +15 yaş sınırlaması vardır [15 yaş ve üstü olmanız gerekir]
Bu Yarışmaya Katılmak Için Bu Maddeleri Uygulayın!
... 1. Fotoğrafı Beğenin.
2. Fotoğrafı Paylaşın!
3. Sayfayı Beğen. ( AMK Spor Dergisi )

-Kazananlar yapılacak çekiliş ile belirlenecektir.
-Kazananlar yukarıdaki maddeleri uyguladıysa iletişime geçilecektir.
-Yukarıdaki maddeleri uygulamayan çekilişe katılamaz.
İyi Şanslar!

Not:Sahte hesaplardan yarışmaya katılanların hediyesi verilmez.
Daha önce kazanan yarışmacılarımızdan referans almak için sayfaya mesaj çekebilirsiniz.

---------------------------------

Doktoramcam'dan yaz sürprizleri başlıyor! İlk sürpriz 0-6 ay arası bebeklere. 10/07/2012 Salı günü saat 15:00'da soracağımız soruya doğru cevap verin. Oyuncak sponsorumuz Toyzzshop'tan harika hediyeler kazanın. Yarışmaya katılmak için bu iletiyi beğenip kendi duvarınızda paylaşmanız gerekmektedir. Sadece beğenen ve paylaşanlar ödül kazanacaklardır.

beğenip paylaşıvcaz bide anketi cevaplıcaz anket cevabı çocuk felci olcakmış

bu amk spora inanmayın bir aydır resmi yayınlayıp yayınlayıp siliyorlarr şikayet edinn....... inanmayınnnn

Himm's KIDS | Facebook
1500 kişide bitecek yarışmamamızda 10 kişiye hediye vereceğimizi duyurmuştuk ilerleme çok yavaş oluyor.
Sayfamızı hızlandıralım her hafta 2 çoçuğa hediyemiz olacak.
Ne dersiniz..

Biz şimdi hızlandırırız onuuu :)

Alacaknevar | Facebook
Alacaknevar

Yarışma zamanı...

Aşağıdaki resmi beğenip, paylaşanlar arasından 1 kişi "4 Led Mini Kamp Feneri" kazanıyor!

Yarışma süresi 12.07.2012 Perşembe saat 18:00'a kadardır.
Kazanan kişi, beğenip paylaşan kullanıcılar arasından RANDOM.ORG - True Random Number Service üzerinden yapılacak çekilişle belirlenecektir.
Birden fazla paylaşım yapan kullanıcılar çekilişe 1 kere katılacaktır.

http://www.alacaknevar.com/boyut.asp?resim \kamp_feneri_3_renk_01.jpg&boyut=500&tur=

Back
X