Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kokoocum durdur yazısı başlat yazısı olan yerde yani başlat diyorsun sonra orda aynı yerde durdur yazısı var onu tıklıyorsun... bol şans...

evt ordaymış ama döndür dediğimde orda başlat yazısı tekrardan çıkmıyo ve bassam bile durmuyo:18:

bana da çok saçma geldi. beklicez artık.sana geldimi?

yok hayatım bende çok uğraştımdı kazanayım diye ama olmadı:9: ama bugün cafecrownelarım geldi:3: doğuşçaydan porselen çaydanlık gelecek inş, eyvaptan gelecek ama ne zmn açıkçası umudumu kestim kesicem az kaldııı:2: başka biolagedan şamp veya saçkremi neyse gari kazandım gelmedi ama dün faceden baktım syfya son hafta kazananlarınkini bu hafta kargoya vericeklermş:3:

yeğenimin profilinden denedim..uygulama açılmış ,ama boş a denk geldi rüzgar gülü..tühh....

ay of yaa nivea ve baharevimde sayfalarını açamıyorum hata veriyor. ama doğuş'tan ben de çay kazanmışım. bi de glade sen tasarla yarışması da bitti 50. sıralardayım muhtemelen oradan da tasarladığım glade gelecek :66::66::66::66: ne yapalım şimdilik bunlarla idare edelim. eskisi kadar katılamıyorum ürünleri gelen arkadaşlar kazananlar hepiniz güle güle kullanın :34:

Back
X