Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

slm kızlarrrr :16::16::16: uzzuunn bir aradan sonra geldim. memleketteydim. ama yarışmalara katılacak halim yok hiç. bu hamilelik beni çok halsizleştirdi :9: geçiyorken uğradım.. size bi kaç sorum olacak yaa. hatırlarsanız bir ay önce p&g den pantene kazanmıştık. o geldi mi?? birde avondan sahne senin uygulamasından gündüz kremi kazanmıştık o geldi mii?? ben memleketteyken geldilerse geri gitmişlerdir :31::31: neyse hepinize bolll kazançlı numuneli günler arkadaşlarrr

canım benim pantenlerin birisi geldi birisi hala gelmedi dağıtım sürüyormuş avonlar dün başladı çoğu kişiye dün geldi bu günde sürüyormuş dağıtımlar

kızlar şu Pratik Bilgiler - Leke Çıkarma eğitimini ne yaptınız tıkandım orada ya:50::50::50:

Son düzenleme:
/omokadinlarkulubu/ şartları belirlenmiş

şunlar önemli :

4. Ürünler stoklarla sınırlıdır ve her hafta yenilenecektir. Seçtiği ürünün stoklarda bitmesi durumunda baska bir ürün seçme hakkı bulunur.

5. Görevleri önce tamamlayan katılımcılar ürünlerin sahibi olur. Ürünler tükendikten sonra katılımcılar bir sonraki haftayı beklemelidir.

6. Her katılımcının kampanya boyunca sadece bir (1) kez ikramiye kazanma hakkı vardır.

/omokadinlarkulubu/ şartları belirlenmiş

şunlar önemli :

4. Ürünler stoklarla sınırlıdır ve her hafta yenilenecektir. Seçtiği ürünün stoklarda bitmesi durumunda baska bir ürün seçme hakkı bulunur.

5. Görevleri önce tamamlayan katılımcılar ürünlerin sahibi olur. Ürünler tükendikten sonra katılımcılar bir sonraki haftayı beklemelidir.

6. Her katılımcının kampanya boyunca sadece bir (1) kez ikramiye kazanma hakkı vardır.

birde sadece sannırım günde 5 kez uan kazanılabiliyormuşuz.dün böle bir yazı okumuştum.makinanıda iyi günlerde kullan hayırlı olsun.tebrikler

Back
X