Bunun ödülü nedir acaba? Sitede bulamadım da..
Bende bulamadım ben o ödül ne ise kazandım :) mail attılar tebrikler kazandınız diye ama ne olduğunu bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun ödülü nedir acaba? Sitede bulamadım da..
slm kızlarrrruzzuunn bir aradan sonra geldim. memleketteydim. ama yarışmalara katılacak halim yok hiç. bu hamilelik beni çok halsizleştirdi
geçiyorken uğradım.. size bi kaç sorum olacak yaa. hatırlarsanız bir ay önce p&g den pantene kazanmıştık. o geldi mi?? birde avondan sahne senin uygulamasından gündüz kremi kazanmıştık o geldi mii?? ben memleketteyken geldilerse geri gitmişlerdir
neyse hepinize bolll kazançlı numuneli günler arkadaşlarrr
Bende bulamadım ben o ödül ne ise kazandım :) mail attılar tebrikler kazandınız diye ama ne olduğunu bilmiyorum.
canım benim pantenlerin birisi geldi birisi hala gelmedi dağıtım sürüyormuş avonlar dün başladı çoğu kişiye dün geldi bu günde sürüyormuş dağıtımlar
Bana da o mail geldi de ondan sordum.. Ama sitede böyle bir yarışma bilgisi yook![]()
Aa tc istemesi tuhaf... Bu yarışa gerçek mi ki yaa..
Gerçekmiş aradım siteyi öğrendim![]()
/omokadinlarkulubu/ şartları belirlenmiş
şunlar önemli :
4. Ürünler stoklarla sınırlıdır ve her hafta yenilenecektir. Seçtiği ürünün stoklarda bitmesi durumunda baska bir ürün seçme hakkı bulunur.
5. Görevleri önce tamamlayan katılımcılar ürünlerin sahibi olur. Ürünler tükendikten sonra katılımcılar bir sonraki haftayı beklemelidir.
6. Her katılımcının kampanya boyunca sadece bir (1) kez ikramiye kazanma hakkı vardır.