Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Arkadaşlar ben geçen hafta bugün bikini aldmı daybuyday'dan alığımdan beri tedarik sürecinde diyor.Ben de iptal ettirmek istedim.Not gönderdim.Şimdi daybuyday'ın müşteri hizmetlerini arasam açarlar mı bugün hafta sonu ya..

Müşteri temsilcileri çok iyi ilgileniyor. Çalışma saatleri yazar sitede...

Arkadaşlar ben geçen hafta bugün bikini aldmı daybuyday'dan alığımdan beri tedarik sürecinde diyor.Ben de iptal ettirmek istedim.Not gönderdim.Şimdi daybuyday'ın müşteri hizmetlerini arasam açarlar mı bugün hafta sonu ya..

1 hafta da gelmez zaten aldığın ürün.orda tahmini teslim tarihi yazar.yaklaşık 1 hafta 15 gün içinde gelir siparişin..

kızlar ben hangi yarışmaya katıldığımı unutuyorum nasıl takip ediyorsunuz bazı yarışmalar açıklıyor adres gönderin diyor ya sanki kazanmıiımda ulaşamyorlar gib geliyor bana :))

PlayStation®Vita

Çekilişe Katılmak Için Bu Maddeleri Uygulayın;
1. Fotoğrafı Beğenin.
2. Fotoğrafı Paylaşın!
3. Sayfayı Beğenin ( ALTGRQnetworks | Facebook )

Kazananlar yapılacak çekiliş ile belirlenecek.
Çekiliş kodları E-Pin yarışması bitince dağıtılmaya başlanacaktır.
Kazananlar yukarıdaki maddeleri uyguladıysa iletişime geçilecektir.
İyi Şanslar!

Ödüller:
PlayStation®Vita ile avuçiçi oyun devrimine katılın. Dokunmatik ekrana, çift analog çubuklara, güçlü performansa ve grafiklere sahip olan bu konsol, oyun deneyiminizi baştan aşağı değiştirecek. Sosyal oyun deneyimi için özel olarak tasarlanan PlayStation®Vita artırılmış gerçeklik ve konum tabanlı deneyimler oluşturmaya yardımcı olmak için dahili kameralara, Wi-Fi® bağlantıya ve GPS'e sahiptir.

HEDİYEMİZ KUTU İÇİNDE, KARGO İLE TESLİM EDİLECEKTİR.

Bitiş:30.08.12 - 12:45

Duvar Fotoğrafları | Facebook

$320434_411169218920237_338645149_n.webp

ben 4000 deyim cnm şayet düşmezse puanım anlamadğım konu şu katılım şartlarında stok adetleri yazıyor o haftalıkmıymış ben yarışma süresinde verilecek olan adet anladım.birde ya puanlarımız haftada sıfırlanırsa işte tüm bunlara cvp verseler... :)

eğer yarışma başlarlarsa sıfırlamayacaklar benım okuyupda anladığım sadece haftada stokları yenileyeceklerii... bi başlasaydı sanırım açmayacaklar pazartesi açarllar tahminimce

Mustela Türkiye
Merhabalar, 500. üyemiz Fatma Damar oldu. Fatma Hanım'ı kutluyor ve oyuncağı bebişiyle mutlu günlerde kullanmasını diliyoruz. Diğer üyelerimiz hiç üzülmesin, böyle hediyelerimiz sürekli olarak devam edecek. Çok hediye dağıtacağız çoooook:) Sevgilerimizle....

Penti'de %50 indirim var.Bikiniler,çamaşırlar,terlikler................................Özellikle bikiniler harika.
...................................................
Penti...............................................

avondan bana 2 tane krem geldi kokusu acayip güzelde bu krem ne işe yarıyo kızlar bir bilginiz varmı:2:

kızlar bu fyonktaki dominos çikolatalı sufleyi deneyen oldu mu? hem geliyor mu hem de nasıl lezzeti?

ben bugün sipariş verdim 7 tl üzeri alışverişlerde internetten siparişte kullanılıyor ben beğendim sıcak kakaolu kekin içinde çikolatalı sos var browniye benziyor

kızlar bu fyonktaki dominos çikolatalı sufleyi deneyen oldu mu? hem geliyor mu hem de nasıl lezzeti?

Hiç bilmiyorum da domino'sta yedim sufle.Harika bi tadı var.Hep gitmek istiyorum.Üstüne pudra şekeri döküyorlar ama kötü oluyo ben üstünden temizliyorum.:D

Back
X