hayır canım ürün bugün benim elime geçti.kargoyla gönderdiler.ücretde almadılar.sitedede belirtmişler zaten ücret almadıklarını.
tamam canım az önce açıklama yapmışlar kargo parasını kendileri karşılıycakmış.gönderimlerde bugünmüş.
önceki yorumlarda kargo ücreti alıcıya ait diye yazmışlardı.şimdi kaldırmışlar.
çarşamba günü aradığımda bugün kargoya veririz demişlerdi. belki benimki de bugün gelir.
hangi kargo ile geliyor?
birde ürün içeriği ile ilgili broşür yazı falan varmı?
lokman hekimi ben de kazandım ama gelen giden yok şimdilik..
canım ürün ups kargoyla geldi ürün içeriği yazmıyor sadece nasıl kullanıldığı var tatlım
bi bilgilendirseler içinde neler varmış öğrensek. hamileyim kullanmamda bi sakınca olurmu acaba? sayfalarında yazıyorum ama cvp yok.:97:
bu arada güle güle kullan canım.
teşekkür ederim canım sende güle güle kullanevet onu öğrenmen lazım çünkü cilde emilen bişiy yani sprey şekli,nde facein varmı senin
özel formül diye yazıyor birde kakao yağı eridikten sonra sürülür yazıyor canım
teşekkür ederim canım sende güle güle kullanevet onu öğrenmen lazım çünkü cilde emilen bişiy yani sprey şekli,nde facein varmı senin
evet sanırım Fikrimühimden gelmiş. ben ilk üye olduğumda fikrimühimdeki çekilişlere katılabiliyordum ama şimdi sayfanın neresinden katılabildiğimi bulamıyorum. eğer linki olan varsa atabilir mi kızlar rica etsem?
gliss den kazandığım ürünler geldi sonunda...................
çok şükür
sadece şampuan ve saç kremi göndermişler.
yanlış hatırlamıyosam bazı arkadaşlara tarak ve çek falanda göndermişlerdi.
sizlere de bu şekildemi gönderdiler.?
kızlar sarayın cevabını bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?