Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hayır canım ürün bugün benim elime geçti.kargoyla gönderdiler.ücretde almadılar.sitedede belirtmişler zaten ücret almadıklarını.

tamam canım az önce açıklama yapmışlar kargo parasını kendileri karşılıycakmış.gönderimlerde bugünmüş.
önceki yorumlarda kargo ücreti alıcıya ait diye yazmışlardı.şimdi kaldırmışlar.
çarşamba günü aradığımda bugün kargoya veririz demişlerdi. belki benimki de bugün gelir.
hangi kargo ile geliyor?
birde ürün içeriği ile ilgili broşür yazı falan varmı?

kızlar bugün ve hafta sonu migros ta tüm kitaplada %40 indirim var ayrıca kendi üretimi olan oyuncaaklarda ve konservelerde de 1 alana 1 bedava var.h.sonuda ykm de babalar günü indirimi olcak

canım ürün ups kargoyla geldi ürün içeriği yazmıyor sadece nasıl kullanıldığı var tatlım

canım ürün ups kargoyla geldi ürün içeriği yazmıyor sadece nasıl kullanıldığı var tatlım

bi bilgilendirseler içinde neler varmış öğrensek. hamileyim kullanmamda bi sakınca olurmu acaba? sayfalarında yazıyorum ama cvp yok.:97:

bu arada güle güle kullan canım.

bi bilgilendirseler içinde neler varmış öğrensek. hamileyim kullanmamda bi sakınca olurmu acaba? sayfalarında yazıyorum ama cvp yok.:97:

bu arada güle güle kullan canım.

teşekkür ederim canım sende güle güle kullanevet onu öğrenmen lazım çünkü cilde emilen bişiy yani sprey şekli,nde facein varmı senin

evet sanırım Fikrimühimden gelmiş. ben ilk üye olduğumda fikrimühimdeki çekilişlere katılabiliyordum ama şimdi sayfanın neresinden katılabildiğimi bulamıyorum. eğer linki olan varsa atabilir mi kızlar rica etsem?

Son düzenleme:
Savur Saçlarını yarışmasının kazananları, Tuba Büyüküstün ile birlikte saçlarını savuracakları keyifli ve rüya gibi bir çekimde yer alacak. Kazananı belirleyen jürimiz Tuba Büyüküstün, moda çekimlerinin vazgeçilmez saç tasarımcısı İbrahim Zengin ve reklam ve moda fotoğrafçılığına yön veren genç usta fotoğraf sanatçısı Serkan Şedele'den oluşuyor. Sen de jürimizin seçeceği 5 kişiden biri ol, bu keyifli çekime katıl!

http://www.savursaclarini.com

fikrimühim herhangi bi kampanya olursa sana mail yoluyla ulaşıcak. sen de siteye girip katılabilirsin.
şu an herhangi bi kampanya olmadığı için sayfan boş görünüyordur büyük ihtimal.
yani bizde mail gönderdikleri zaman katılıyoruz.

Yarışmamız 16.00'da Saray Halı Online adresinde yapılacaktır. Yarışmaya katılmak çok kolay! Ekranda göreceğiniz sorunun altında yer alan ad-soyad, cevap alanlarını doldurup enter tuşuna ya da gönder butonuna basmanız yeterli! Hızlı olan kazansın! Herkese bol şans...

gliss den kazandığım ürünler geldi sonunda...................
çok şükür

sadece şampuan ve saç kremi göndermişler.
yanlış hatırlamıyosam bazı arkadaşlara tarak ve çek falanda göndermişlerdi.
sizlere de bu şekildemi gönderdiler.?

Son düzenleme:

benmki hala gelmedi ya hangi gün kazanmıştın sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…