Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

benim 6 alık olanda durmuyo artık o yüzden bu ara bişeye katılamıyorum hele saatlilere hiç protex vakti büyük kuduruyo kahvaltı sonrası

benim 6 alık olanda durmuyo artık o yüzden bu ara bişeye katılamıyorum hele saatlilere hiç protex vakti büyük kuduruyo kahvaltı sonrası

canım çocuklar bunaldı sıcaktan benim oğlumda durmuyo hiç, uyuyamıyoda yavrum sıcaktan, zor bela uyuttum şimdi.. şu sıcaklar bi bitsede çocuklarda rahat etse.. bütün günümüz küvette geçiyo :)

ayy oruç sıcak allah kabul etsin inş 3 sene tutmadım diye üzüldüm bu sene tutuyorum ama son saatler fena oluyo hele 2 çocuk birden kudurunca

bugün colgate den bi poşetin içinde 3 tane annemlere yine poşet içinde 2 tanede ablamlara gelmiş
bana bişi yoğğğğ ben katılıyom onların adına malı onlar götürüyo nasıl iş yahu

bugün colgate den bi poşetin içinde 3 tane annemlere yine poşet içinde 2 tanede ablamlara gelmiş
bana bişi yoğğğğ ben katılıyom onların adına malı onlar götürüyo nasıl iş yahu

numune istemiştik numuneler geldikten sonra tekrar mı göndermişler canım

omo,metro ve nokia nın sayfaları çalınmış galiba ,aptal saptal paylaşım yapılıyor sayfalarda

yuhh daydaybuydayı soyup soğana çevirmişler. hiç bişey kalmamış. çok da güzel şeyler varmıştı. tühh geç kaldıkk

aaa evettttt yarışmasına ktılmıştım puan toğluyoruz 1 aydır gene gelmicek anlaşılan nerelere vurayım başımı artık bilmem bıktım bu omodan

ama yaaani ,bu omodan bişey çıkacağı belliydi hani..
en sonunda sayfa çalındı... yorgan gitti kavga bitti olacak...

omo,metro ve nokia nın sayfaları çalınmış galiba ,aptal saptal paylaşım yapılıyor sayfalarda

hayırdır dünya sayfa çalınma haftasımıdır nedir? oktay ustanın sayfası ve adını hatırlamadığım bir sayfa (benim beğeni yaptığım)daha çalınmıştı bunun la benim duyduğum 5 oldu.

gondol facebook ta mani yarışması var arkadaşlar .birde taç ssalı günleri çok komik fiyatlara ürünler dağıtıyormuş. tabii yakalaya bilene ben hiç girmedim.ama benim bilgisayar böyle durumlarda donup kalıyor.

ama yaaani ,bu omodan bişey çıkacağı belliydi hani..
en sonunda sayfa çalındı... yorgan gitti kavga bitti olacak...

evt de bu hfta çalınan kaçıncı sayfa ve yüksek tanınmış kurumların sayfaalrı çalınıyo hep bu facebook güvenlik yetersizliiğinden kaynaklanıyo yasal işler başlatırlar hemen ucuz kurtulacakalrını sanmam ama ne olacak biz de bunlar yüzünden yarışmalarımızdan olacaz

arkadaşlar
ülker çikolatanın sayfası teröristler tarafından çalınmış
beğenilerinizi çekin bence
ben hemen çektim
kapak fotosunu filan değişmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…