Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

sen eylül aynda başka bişi kazanacaksın inşallah hayırlısıyla :16:

Neymiş o bakim :44::44::44:

Hiçbişey kazanamıyorum ben ya, aslında şanslıyımdır ben nie böle olduuu:(((

Arada bi böyle dönemler olur cnm..Bende 3 haftadır bişey kazanamıyodum..Şimdi defans,kerastase,tekin acar ve mentostan kargolarımı bekliyorum:1::1::1:Üstelik pek de aktif değilim şu dönemler Ramazan rehaveti var üzerimde:17::17::17: $Loscrigno_pulizie.gif

Hiçbişey kazanamıyorum ben ya, aslında şanslıyımdır ben nie böle olduuu:(((

aynen canım 2 haftadır katılmadıgım kampanya kalmadı,üstelik hamileyim evde canım sıkılıyor vakit geçiyor diye bilgisayarın basındayım hep.Ama şeytanın bacağını kıramadım bu sene:(

Son düzenleme:
yumoştan bende kazanmışım hiç umudum yoktu uygulama çok geç açıldı sürekli de takılıp duruyordu uğraşa uğraşa 1 çekiliş hakkı kazanabilmiştim sonra sıkıldım bıraktım 1 hakla kazanmışım şans işte :46:

çok şanslısınnnn :nazar::nazar::nazar:ben bi ton kişi gönderdim 100den fazla çekiliş hakkım vardı..günlük çekilişte ayıcık çıkmayında moralim bozuldu..çünkü oturdun 2 saat uğraştım..listemde bikaç kişi kaldı onlarda hocalarım:1: göndrmek istemedim o yüzden..güle güle kullanalım yumuşatıcımda bitmişti umarım çabuk gelir:1::1:

defans kazananlar
09 Ağustos 2012 Kazananlar
1) RABİYE KUVEL
2) AYŞE ACAR
3) MEDİNE HASPAT
4) AYŞEGÜL TOSUN KÜLCÜ
5) ÖZGE BOZKURT ARDIÇ
6) MURAT AVCİ
7) DURU KAMP
8) DERYA ÇABUK
9) YUSUF ATAKAN BALTRAK
10) YAMAN SERAP

bende bu ay omoya sardım kızlar valla iyi mi yaptı kötü mü bilmiyorum:)
bişi sorcam, bu makaleleri sadece ben görebilceğim şekilde facebookta paylaşırsam sorun olur mu? yapan var mı?
Şimdi paylaşımlarla arkadaşlarımı rahatsız etmim diye şey ettim:47::47::47:

vallahi deli olacağınızı söylemiştim herkese baştan bugüne kdr gördüğüm en mantıksız yarışma çıktı beklemezdim omodan yani ellerine yüzlerine bulaştırdılar insanların zamanlarıyla oynadılar yok yere ki zaman o kdr önemli bşyken.30 konu açmak ya da yorum yapmak diğer yarışmada kaldı cnm bundan öyle bşy yok:50:

bana da gelmiyor uzun süredir üyeyim şaşırıyorum artık neye göre gönderdiklerine hep aynı kişilere gidiyor forumdan takip ettiğm kdryla neden acaba:44: biz süs diye mi üye olduk:20:
her üye olana göndermiyorlar . rastgele maille anket gönderyorlar. anketi tamamlayınca geliyor paket. bir gün sana da gelir inş.

Biz bayağı bir uğraştık ne olduğunu anlamak için sonra okudum aklıma geldi çok gereksiz çocuklar kilotlarının içine kodu keyif için ayrıca alt açmaları da kağıt resmen Canbebenin alt acma pedleri daha kaliteli :17:

bence pipipedler çok mantıklı. helede benim gibi ikiz bebekleri olup eli ayağı birbirine dolaşanlar için harika bir ürün. bir bez açıp altını değiştirirken, anlık yatak yorgan çiş oluyor. alt açmalardaz zaten tek kullanımlık o yüzden bence yeterli bir kaliteye sahip

gereksiz konu konusuldugu icin itiraz eden arkadaslar masallah omoda döktürüo bu ne ya kac sayfa yok su sukadar puan yok bunu paylas bilmem ne bu nedir ya hem baskalarına sataş hem kendi menfaatin olunca sayfalarca yazıya itiraz etme bide üstüne sende yorum yap aynı konuya pes diyorum baskada bişi demiyorummm:kkk::kkk::kkk:

eee özgecim daha öncede bana sölediğin gibi. menfaat işi bunlar. bak bende tepki göstermiyorum artık. keyfime göre istediğimi yazıyorum. ne ala memleket...bence sende sık sık aynı şeyi dile getirip polamik yaratmamalısın... kazandığklarını yayınla , tebriklerini al. gerisini boşver :) :) :)

kızlar bilen varmı ekicide en yüksek puanı yapan mı yoksa oyunu oynayan kişiler arasından çekiliş mi olucak

kızlar ben burada fikrimühim diye bi şey gördüm koştum kayıt oldum :D ama gönderdikleri şeylerden kargo parası alıyorlar mı? beni aydınlatır mısınız bu konuda

ziyaretciykenmi gördün de sormak icin üye oldun ilk mesajın enteresan geldi ayrıca kargo yok herkese de göndermez davet gelir kabul edersin üye olmakta diil keramet

her üye olana göndermiyorlar . rastgele maille anket gönderyorlar. anketi tamamlayınca geliyor paket. bir gün sana da gelir inş.

bence pipipedler çok mantıklı. helede benim gibi ikiz bebekleri olup eli ayağı birbirine dolaşanlar için harika bir ürün. bir bez açıp altını değiştirirken, anlık yatak yorgan çiş oluyor. alt açmalardaz zaten tek kullanımlık o yüzden bence yeterli bir kaliteye sahip

eee özgecim daha öncede bana sölediğin gibi. menfaat işi bunlar. bak bende tepki göstermiyorum artık. keyfime göre istediğimi yazıyorum. ne ala memleket...bence sende sık sık aynı şeyi dile getirip polamik yaratmamalısın... kazandığklarını yayınla , tebriklerini al. gerisini boşver :) :) :)

arkadasım orda lafım sanaydı millete laf ettin cek paylastılar die omo ya ses etmemiş hatta sende yazmıssın eeee nie cünkü sende yararlanıosun anladınmı şimdi bence sen fazla konusma sacma oluo

arkadasım orda lafım sanaydı millete laf ettin cek paylastılar die omo ya ses etmemiş hatta sende yazmıssın eeee nie cünkü sende yararlanıosun anladınmı şimdi bence sen fazla konusma sacma oluo

lafınnın bana olduğunun farkındayım özge.ben kimseye laf etmedim. omo ile ilgili ayrı bir topic yok bu bir. çeklerle ilgili ayrı bir topic var bu da iki. çekle ilgili topicin bilgisini verdim anlayan anladı, anlamayanda çemkirdi. herkes söyledi uygun oldu sonra kabak bana patladı...3 sene önceki ruh halimdesin burası böle menfaat yeri diyen sen şimdi neyi yargılıyorsun anlamdım. madem öyle bende oyunu kuralına göre oynuyorum...o gün karşımdakileri savunurken şimdi aynısını yapan ben eden bu kadar ırgaladı seni tuhaf. saçma olmuyor. sürekli müdavimler gibi polemik yaratmaya çalışma. konu kapandıkça alttan alttan laf söylemeler, ,malı yazılar falan hoş değil bence....evett menfaatçy,m ve bu kişiliğimde tpice gayet uygun :) :) :)

Son düzenleme:
lafınnın bana olduğunun farkındayım özge.ben kimseye laf etmedim. çekle ilgili topicin bilgisini verdim anlayan anladı, anlamayanda çemkirdi. herkes söyledi uygun oldu sonra kabak bana patladı...3 sene önceki ruh halimdesin burası böle menfaat yeri diyen sen şimdi neyi yargılıyorsun anlamdım. madem öyle bende oyunu kuralına göre oynuyorum...o gün karşımdakileri savunurken şimdi aynısını yapan ben eden bu kadar ırgaladı seni tuhaf. saçma olmuyor. sürekli müdavimler gibi polemik yaratmaya çalışma. konu kapandıkça alttan alttan laf söylemeler, ,malı yazılar falan hoş değil bence....evett menfaatçy,m ve bu kişiliğimde tpice gayet uygun :) :) :)

isim vermedigim halde lafın kendine oldugunu anlaman tüm sucu kabul etmen demek zaten baska sözüm yok hayırlı basarılar

benim yaptığımın suç olup olmadığına senin görüşlerin mi kara veriyor. çok komik sağol canım sana da başarılar

hayır benim görüslerim diil lafının bana oldugunu biliorum demen karar verior kişi kendinden bilir işi sende bilmişsin işte almıssın üstüne lafı:D

Back
X