Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

10 ağustos cuma maggi kazananlar
1 Hayriye Elmadagli
2 Emine Baral
3 Bilge Fırtına Yılancı
4 Havva Karakoca
5 Perihan Ablak
6 Dilek Ertuğuş Topuklular
7 Sevil Dinç
8 Ilayda Döğer
9 Torun Unzile
10 Halime Çamurcu Yerli
11 Deniz Ipek Küçük
12 Mevlüde Badem
13 Münevver Hasan Mısırlı
14 Ferdi Seymen
15 Hatice Türkyilmaz
16 Yeliz Kalaycı
17 Gülay Haydar Sandıkçı
18 Bahriye Aksular
19 Funda Gültekin
20 İnci Özkul
21 Tuğba Serbest
22 Mesut çakıroğlu
23 Özlem Şenol Cingöz
24 Feryal Özdemir
25 Arzu Güzeler Engin
26 Arzu Madenci
27 Gül Altun
28 Melisa Özben
29 Nimet Yildiz
30 Rana Arıbas

oleyyy protexten kaydım alındı..nekadr sürede ggeliyor?

Benimde :1::1:Ne zamandır kalkamıyodum bu saatlerde geç kalktığım için bugün kalktım ve oldu $JC_gimmefive.gif $JC_gimmefive.gif

Son düzenleme:
Renkli Cuma'dan yeni Flormar El Kremi kazananlar belli oldu!

Aybüke Topsakal, Merve Bilgi, Buket Dolgun Tibet, Gonca Yardımcı ve Buse Avcioğullari'nı tebrik ederiz!

Yeni sürprizler için Flormar'ı takibe devam et ;)

kazanmışımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :52::52::52::21::21::21::21:

T-SHIRT VE ŞAPKA KAZANANLAR
Zeki Yılmaz
Çağrı Alcan
Saner Ibrahim
Metin Er
Ismail Kadir Öv
Murat Saner
Çiğdem Emeksiz
Alican Şimşek
Recep Gökçe
Can Soylu
Nazan Gökçe
Mert Durantaş
Fatma Acar
Dilek Demir Akyol
Recep Emir Gönenmiş
Ferhat Orman
Uğur Cem Turan
Duygu Aslan
Burak Canyeter
Kerem Yavaş
Erkut Usta Hgk
Sibel Ertugrul
Kadir Açık
Behice Şart
Kemal Taştekin
INTERSPORT HEDİYE ÇEKİ KAZANANLAR
Semanur Atici
Gülnihal Altıntaş
Durdane Yürek
Fatma Dogan
İrem Erdal
Zeynep Yılmaz
Mervenur Taş
Ahmet Erol
Mustafa Karaurgan
Orhan Umut Ergül
Mert Caliskan
Recep Vatansever
Mustafa Tural
Levent Er
Oğuz Akdeniz
Dilek Yavuz
Duygu Sezer
Cengiz Alcan
Bülent Çelebi
Eray Taner

sonunda maggiden kazanmışımm :21: :21: :21: :21:

ben de kazanmışımmm maggiden nihayet :52: şeytanın bacağını kökten kırdım sonunda :27:hadi afiyetlen içelim çorbalarımızı kazanan arkadaşalr:56: bnm gibi uğraşıp da kazanamayanlar inşallah en kısa zamanda kazanırlar:7:

bugün kerastese den loreal markalı kerastese serum ve hediye paketi geldi çantanın içinde o hediye çantasını çok da beğenmedim ama çeyize attım her yer çanta oldu makyaj çantası trzında vlla ilerde onları koycak güzel yerler bulmam lazım büyükçe:1: dün de perabulvarından kazandığım hamam markalı peştemal geldi o da öyle bi paket çantanın içinde onu da çeyize attım napçaksam peştemalı ben havlu göndercekler sanıyodum bilseydim katılmazdım neyse şükür yine :42: bir de yasemin şefikten imzalı kitap kazanmıştım o geldi ben hikaye roman tarzında sanıyordum ama mısralar var kitabın yarısı da boş ama şöyle bir inceledim kitabı gerçekten çok manidar şeyler yazmış ilk imzalı ktabım bir yazardan çok sevindim. hediyelerim bu kdar ufak tefek blki ıvır zıvır ama yine de sevindiriyorlar işte:31: beklediklerim: rexona dan paket gelcek ikili herhalde ama 2 ay oldu anlamadım gelmedi hala belki 2buçuk ay oldu:50: rexonadan bnmki geldi anneminki hala gelmemiş ilginç aynı anda gelirdi halbuki. bir de omodan kettle kazandım ama ilgilenmiyorlar anam ağladı o puanı yapana kdr:47: bi çamaşır bakım seti göndersinler gösterrim bn onlara yeter yaa:43:

herkese günaydın bu arada:16:

ben de kazanmışımmm maggiden nihayet :52: şeytanın bacağını kökten kırdım sonunda :27:hadi afiyetlen içelim çorbalarımızı kazanan arkadaşalr:56: bnm gibi uğraşıp da kazanamayanlar inşallah en kısa zamanda kazanırlar:7:

bugün kerastese den loreal markalı kerastese serum ve hediye paketi geldi çantanın içinde o hediye çantasını çok da beğenmedim ama çeyize attım her yer çanta oldu makyaj çantası trzında vlla ilerde onları koycak güzel yerler bulmam lazım büyükçe:1: dün de perabulvarından kazandığım hamam markalı peştemal geldi o da öyle bi paket çantanın içinde onu da çeyize attım napçaksam peştemalı ben havlu göndercekler sanıyodum bilseydim katılmazdım neyse şükür yine :42: bir de yasemin şefikten imzalı kitap kazanmıştım o geldi ben hikaye roman tarzında sanıyordum ama mısralar var kitabın yarısı da boş ama şöyle bir inceledim kitabı gerçekten çok manidar şeyler yazmış ilk imzalı ktabım bir yazardan çok sevindim. hediyelerim bu kdar ufak tefek blki ıvır zıvır ama yine de sevindiriyorlar işte:31: beklediklerim: rexona dan paket gelcek ikili herhalde ama 2 ay oldu anlamadım gelmedi hala belki 2buçuk ay oldu:50: rexonadan bnmki geldi anneminki hala gelmemiş ilginç aynı anda gelirdi halbuki. bir de omodan kettle kazandım ama ilgilenmiyorlar anam ağladı o puanı yapana kdr:47: bi çamaşır bakım seti göndersinler gösterrim bn onlara yeter yaa:43:

herkese günaydın bu arada:16:

maşallah canım maşallah:52::52:

maşallah canım maşallah:52::52:

bnce de cnm maaşallah diyelim birbirimize nazar değmesin:nazar::1: darısı senin başına inşallah yenisin yarışmalarda sanıyorum kazanamıyodum 1-2 aydır bşy gelecek olanları beklemekle ytnyodum bi şimdi 3-4tane kazandım ama omo bni delirtti ona kazandığıma şaşırmıyorum ve çok da sevinmiyorum ztn geleceği de meçhul hakettiğim hediye de o değildi hiç :19: rexona da sanki hiç yrşma olmadı mı ne anlamadım forumdan kazanıp da gelen arkdş var mı hediyesi. ben en çok çekilişte çıktığımda seviniyorum o da çok nadir oluyor diğerleri bileğimin hakkıyla:128::121::118:

Son düzenleme:
bnce de cnm maaşallah diyelim birbirimize nazar değmesin:nazar::1: darısı senin başına inşallah yenisin yarışmalarda sanıyorum kazanamıyodum 1-2 aydır bşy gelecek olanları beklemekle ytnyodum bi şimdi 3-4tane kazandım ama omo bni delirtti ona kazandığıma şaşırmıyorum ve çok da sevinmiyorum ztn geleceği de meçhul hakettiğim hediye de o değildi hiç :19: rexona da sanki hiç yrşma olmadı mı ne anlamadım forumdan kazanıp da gelen arkdş var mı hediyesi. ben en çok çekilişte çıktığımda seviniyorum o da çok nadir oluyor diğerleri bileğimin hakkıyla:128::121::118:

ben hiç kazanamadım :( kazanamayanların darısı başına kazananlarında Allah daha fazlasını versin inşallah:34:

ben hiç kazanamadım :( kazanamayanların darısı başına kazananlarında Allah daha fazlasını versin inşallah:34:

amin canım hepimize. protex e katılabilirsin tam saatinden 1-2 dk önce açıp beklemelisin yakarsan ve bilirsen çıkıyor hemen bnm tahminlerim tuttu çok kısa sürede annem uğraşamıcağı için onla ve bnm de hislerim daha kuvvetli olduğu için ben oynamıştım:1: ve sabrın varsa omoya katılabilirsin ama şimdi çok garip oldu boşuna oynuyoruz sanırım annemin 6800 puanını hiçbşy almayıp heba ettim bi deterjan alırmışm geçen dönem kolaylıkla. bu dönem çok hılı bitiyor herşey:50: bazı şeyler de çekilişle malesef cnm çıkmayablyor kimine de 2-3 kez çıkıyor aslında kaznan arkdşlar kazanmayan kişilere fırsat verse böyle olmaz ama işte illa sülalerine kazandırmak istiyorlar ya da kendilerine bilmiyorum artık :51: herkese bol kazançlar dilerim

Back
X