Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

carrefuly canım bana organicumda mail geldi cevapladım adres bilgilerimi yolladım başka bişi varmı yapcagım:26:

carrefuly canım bana organicumda mail geldi cevapladım adres bilgilerimi yolladım başka bişi varmı yapcagım:26:

canım maili yanıtladıysan (ki yanıtlamışsın) tamamdır. pazartesi aramaya başlarlar bazen de aramadan yolluyorlar. aradıklarında da adres ve ismi tekrar teyit ediyorlar.:55::16:

daha önce 3 defa kazandım. kendim annem ve kızkardeşime geldi. son kullanma tarihi yakın ürünler gönderdiler ilkinde sonrasında daha yeni ürünler geldi. bebek losyonu anne sac bakım maskesi gelmişti bana kokusu çok güzel en önemlisi organik olması :16: aras kargoyla ve ücretsiz gönderiyorlar.eleme yöntemi olduğu için farklı mail ve telefon ev adreslerini de anket doldrun şansınızı artırın.

dipnot:sülaleye kazandırmak vs.. gibi sitem edenler ilgi alanımın dışındadır.tınlamıyorum. boşuna cazz yapmasınlar:36::36::36::36:

tesekkurler cnm

:12:

bana bebek losyonu ve bebek yagı gelmişti daha önce..
bebek yağını geldiğinde kullanya başladık gerisinide bu yaz denizde bitirdik :9:

sağol yanıt ıcın:16:

bende farklı sorular çıktı :26:

yenıle sayfayı cnm :18:

tekrar gır sayfaya vs... oyle dıyorlar:26:

arkadaşlar ben neden omo eğitimini tamamlayamıyorum 1ini yaptım 2sinde bir tamamlayamadın yazısı çıkıyor

tamamlayanlar püf noktasını verebilirler mi:26:

canım maili yanıtladıysan (ki yanıtlamışsın) tamamdır. pazartesi aramaya başlarlar bazen de aramadan yolluyorlar. aradıklarında da adres ve ismi tekrar teyit ediyorlar.:55::16:

Canım hem kendime hem eşim adına giriş yapmtım, aynı adrese yollarlarmı bilmiyorum. Çok teşekkür ederim gerçekten bu soruları nasıl bildin :)))

Kızlar bifincan dıye bı sıte var uye olana hedıye gonderıo davetıye ıle uyelık oluo ısteyene davetıye gonderebılırım :16:

Back
X