Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

gökçemu teşekkürler ilgine ..üye oldum

hediye büyük bir ihtimal Trend Micro 6 aylık titanium internet security

farklı bir hediye bekliyordum açıkçası

Kızlar özel mesajlara cevap veremiyorum ama devetiyeleri yolluyorum isteyene. (filizim gönderdim)

kesin üye olacak arkadaş varsa bifincan davetiyesi yollayabilirim özel mesaj atarsanız.kızımı uyutup geliyorum kızlar

Son düzenleme:
hediyeniz hazırlanıor dıorrr

ilk üye girişine 6 aylık virüs programı yolluyolar hediye olarak ücretsiz
sonra sen sorulara cevap verdikçe puan kazanıyosun.ilk hediyen eline geçince topladığın puanlarla sitedeki diğer hediyelerden alabiliyosun.ben küçük prensi alıcam hiç okumadım çok merak ediyom 50 soruya daha cevap veriyim tamamdır.diğerleri için uğraşamıcam valla sıkıldım

knorr kazananlar
24. Gün Kazananları
Bilgin Dönmez
Incinaz Çavuş
Selda Sakman
Zumra Yaren
Ugur Onay

24. Gün Kazananları
Eren Polat
Lily Dede
Ali Çatalkaya
Serkan Erten
Esra Kaya
Canan Var
Sevcan Ulutürk
Özge Çevik
Hakan Yetiştiren
Nesrin Albaş

bende davet yollayabilirim bifincana üye olmak isteyen olursa mail adresini yazsın yada özele mesaj atması yeterli =)

Birçok virüs programının 6 aylık kullanım haklarını yada 90 günlük hepsi hediye ediyorlar, tanıtım maksadıyla gereksiz gibi.

Birçok virüs programının 6 aylık kullanım haklarını yada 90 günlük hepsi hediye ediyorlar, tanıtım maksadıyla gereksiz gibi.

bende önce face te okudum bilgisayar kazananda olmuş ama çok azimliymiş maşallah
bende kitap alıcam tamamdır.virüs programı nortondan başka kullanmam zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…