Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ohhh beee
face im kurtuldu.bugün açıldı şifremi girdim bir şeyde yapmadım ve açıldı :)))

ben sana demıstım bısı yapma kendılıgınden acılır dıye
oh sonunda kavusmussun cnm

ülker 100 kısye verecekmıs kolıyı
gunluk 7 cekılıs hakkı kazanabılıormusuz

evet tatlım ama eğer o gelinliği hediye verirlerse ve kazanırsam boy kısalıcak omuz kısımı kapanıcak baya tadilattan geçicek

yaptırırsın kız olsun :) olmadı satarsın inşallah ikinizden biri kazanır o zaman

sağol canım. benim de göğüs kısmı yükselecek, biraz genişlemesi lazım ki mümkün değil

yaptırırsın kız olsun :) olmadı satarsın inşallah ikinizden biri kazanır o zaman

canım ben giriş yaptım sayfa dolusu tebrikler çekiliş hakkı kazandınız yzdı hata verdi sandım
bide izmirdeymiş galba glsns bide uçak bileti vercez bak şimdi

canım ben giriş yaptım sayfa dolusu tebrikler çekiliş hakkı kazandınız yzdı hata verdi sandım
bide izmirdeymiş galba glsns bide uçak bileti vercez bak şimdi

yokmu izmirde tanıdık, gönderiversinler :) ablam var olmadı ona söyleriz..

çekiliş hakkı veriyo zaten sanırım ama ne zaman sonuçlancak bakmadım

Kampanya yapıyorum. Bifincanda benden bir davetiye alana 2 davetiye hediyemdir. Al sevdiklerini sevindir

bu arada keçe işine giriyorum kızlar.. evlatçıklarınıza kapı süsü, doğum günü için buzdolabı magneti yada anahtarlık özenle ve itinayla isme özel olarak yapılır :)

reklamları dinlediniz

Facebook'ta Ekici Ekman | Facebook şu oyununda hastası oldum fırsat buldukça oynuyorum ama çekiliş yapıcaklarmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…