Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bi yazan 10 defa yazmasa sıralamayı öğrenirdik çoktan.kesin ilk yazılanı dikkate alıcaklar.diğerleri yazsın dursun 6 defa arka arkaya yazmış garantilemek için biri ya pes
bi hediye için millet ne kadar basitleşiyo bi kere yaz bitti.allah yarışma sonuçlarını duyuracak kişiye kolaylık versin

evet hemde yarın 18.00 a kadar sürücekmiş

fikirmetere icin arkadaslarımdan yardım alıorum tellerini yazıorum sagolsunlar kodları yolluyorlar bana bu güne kadar bu sayede 400 tl kazandım daha da kazanıcam da habire hata veri uyuz fikirmetre ankeetlerinde okumadan yanıtlıyorum kısa sürüo sadece kutucuklara basıorum sıraya

aynı maille giriş yapıp, farklı tel numarası mı veriyorsun anlayamadım. Birde çeklerin hepsi birleşiyor mu

mail mi geliyor anketler??

ya sen nasıl yapıyosun :44: 20 tl çek var birleştirilemez diyorrr

aynı maille giriş yapıp, farklı tel numarası mı veriyorsun anlayamadım. Birde çeklerin hepsi birleşiyor mu

hayır farklı mail farklı tel numarası maiileri kendim alıorum onların nolarını kullanıorum aldıgım 10 tllik ürünleride onlara hediye ediorum her birinden 20 tl çek gelio bana çeklerde birleşio hepsini bi anda bile kullanabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…