fikirmetrede bi tel no nasıl birden fazla kez kullanılıyo bilen varmı
bi yazan 10 defa yazmasa sıralamayı öğrenirdik çoktan.kesin ilk yazılanı dikkate alıcaklar.diğerleri yazsın dursun 6 defa arka arkaya yazmış garantilemek için biri ya pes
bi hediye için millet ne kadar basitleşiyo bi kere yaz bitti.allah yarışma sonuçlarını duyuracak kişiye kolaylık versin
evet hemde yarın 18.00 a kadar sürücekmiş
denedim biliyorumda referans kodu verecek var mı arkadaşlar
hayır farkındamı değiller ben onu anlamıyorum yada siz böle bişey duymamaışlar.ilk yazılan kabul edilir sen pc başında ömür tüket fark etmez yazık ya
twitter de tt bile olmuş hiç güleceğim yoktu
fikirmetere icin arkadaslarımdan yardım alıorum tellerini yazıorum sagolsunlar kodları yolluyorlar bana bu güne kadar bu sayede 400 tl kazandım daha da kazanıcam da habire hata veri uyuz fikirmetreankeetlerinde okumadan yanıtlıyorum kısa sürüo sadece kutucuklara basıorum sıraya
fikirmetrede bi tel no nasıl birden fazla kez kullanılıyo bilen varmı
denedim biliyorumda referans kodu verecek var mı arkadaşlar
fikirmetere icin arkadaslarımdan yardım alıorum tellerini yazıorum sagolsunlar kodları yolluyorlar bana bu güne kadar bu sayede 400 tl kazandım daha da kazanıcam da habire hata veri uyuz fikirmetreankeetlerinde okumadan yanıtlıyorum kısa sürüo sadece kutucuklara basıorum sıraya
aynı maille giriş yapıp, farklı tel numarası mı veriyorsun anlayamadım. Birde çeklerin hepsi birleşiyor mu
ya sen nasıl yapıyosun :44: 20 tl çek var birleştirilemez diyorrr
baska kampanyalarla birlestiremezsin fikirmetreler birleşio sadece bende hepsini ordan kazandıgım icin birleştirebiliorum sorunsuz
ikiside fikirmetreden ama olmuyor
aldıgın ürün 40 tlden azsa olmuyor olabilir baska sorun gelmio aklıma bende oluo
yok yok olmuyorrrrrrrrrrrr denedim ama yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?