Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selam arkadaşlar :80:

Sitede dolaşırken yanda bi reklam gördüm denedimbiliyorum diye.

Deneyen üye olan var mı acaba nedir nasıldır güvenilir midir acaba ?

Son düzenleme:
Gliss Türkiye Facebook sayfasındaki 'Gliss Şansım' adlı kampanya ile Gliss Ultimate Repair serisini ilk kez deneyecek olan 100 şanslı Gliss Kadını'ndan biri oldun, tebrik ederiz!

Kayıt formunu doldururken belirttiğin adrese hediyenin gönderimi bu akşam gerçekleşecektir. En geç 3 gün içinde ürünün elinde olacaktır. Herhangi bir teslimat aksaklığı nedeniyle ulaşmayan kargo bildirimini bize iletebilirsin.

Gliss Ultimate Repair serisini ilk kez kullanacak olan 100 kişiden birisin. Bu yüzden ürünü kullandıktan sonraki yorumların bizim için çok önemli. Diğer Gliss kadınlarına ışık tutması adına yorumlarını Facebook sayfamızdan yayınlamak isteriz. Lütfen bizimle ürünü kullandıktan sonra saçında gözlemlediğin değişiklikleri, ürün ile ilgili yorumlarını paylaş, diğer Gliss kadınlarına ışık tut!

Saçın ile ilgili değişiklikleri, ürün ile ilgili yorumlarını ürünü kullandıktan sonra bu e-posta adresine cevap olarak atabilirsin. Cevabını sabırsızlıkla bekliyoruz!!!

Şimdiden teşekkür eder, tekrar tebrik ederiz.

bana boyle mail gelmiş

günaydın hatunlar,superçekiliş den allık kazanmışım üye değilseniz olun derim.ben üye olalı iki hafta oldu daha.şansınızı dneyin derim

Cilt bakımındaki 100. yılımızı hediyelerle kutluyoruz. Sen de Facebook sayfamızdaki kutlamamıza katıl, 3 adet iPad 2 ve sınırlı sayıda üretilen Rihanna kutusunda 1000 adet NIVEA Cilt Bakım setinden birini
kazanma şansı yakala! Hemen tıkla, kutlamamıza katıl!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…