yok cnm ya eşimin hesabından denedim de ondan ..
fairy çorba kaseside veriyormuş inşallah kırılmadan gelir buaralara
Fairy 2'Li Çorba Kasesi - Süpermarket - Hepsiburada.com kase hakkında bir tanede olumsuz yorum yok süperr
hmm anladm.. evet 2 küçük kase snrm ztn onlara tav oldum da aldım çek çok da bir indrim sağlamıyor çnkü 80li tabletler dha uygun fiyta satılıyordu bşka yerlerde. bakalm artık hediyelerden çok bu kaseleri merak ettim bir çek dha gelmişti hesabıma gelmedi gelmedi 2 tane geldi 4lü takım yapıcam
yarışma bitti mi bilmiyorum arkdşlar merak edenler baksın fairy syfsna
aynen öyle cnm bende bugün aldım küçücükler ama kokuları harika.kızlar şu loccitaneden ürün kazanıp alanlar diyor ki çok minik hepsi 2 kullanımlık falan göz damlası kadarmış
aynen öyle cnm bende bugün aldım küçücükler ama kokuları harika.
orjinal boy verselerdi iyiydi :)
omo yarışmasına geç başlayan arkadaşlar için söylüyorum. sayfa 6424 te omo ile ilgili hesaplama var. ordan bakabilrisninz. geç başlayanlar için de şunu söyleyebilirm. mesela bugün YANİ 03.09.2012 puanınızın 730 olması lazım. eğer puanınız bugün en az 720 ise bütün hediyeleri kazanma şansınız var.en az 700 ise kahve makinasını ve çamaşır makinasını kazanma şansınız var.680 ise sadece çamaşır makinasını kazanma şansınız var. 680 den aşağı puano olanlar boşuna uğraşmasın. dikkat edin bahsettiğim puanlar bugün kazandığınız puanlar için.yarışma her ayın 1 inde başlıyor. ekimde tekrar denersiniz
çiçek miydi neydi o kampanyadan kazananlarda bulundukları ilde şube varsa ordan gidip alcaklar. yoksa kargoyla firma gönderecek. maillere mesajlara cevap vermiyor firma bilginize
orjinal boylar mağaza da 150 civarı falan çok pahalı
kadın başka istediğiniz bişey varsa vereyim dedi de yok kalsın bunlar bize yeter dedim
Nasıl kazanmıştınız onları:44::44:
canım bu geçen senenin oyunukızlar metro yarışması açklanmış.şimdi ben bu hafta yazan yerde ilk 100 deyim ama 3. hafta kazanan yerde adım yok.bu durumda kazanamamış mı oluyorum?bilen varmı?
kızlar şu loccitaneden ürün kazanıp alanlar diyor ki çok minik hepsi 2 kullanımlık falan göz damlası kadarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?