Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hmm anladm.. evet 2 küçük kase snrm ztn onlara tav oldum da aldım çek çok da bir indrim sağlamıyor çnkü 80li tabletler dha uygun fiyta satılıyordu bşka yerlerde. bakalm artık hediyelerden çok bu kaseleri merak ettim bir çek dha gelmişti hesabıma gelmedi gelmedi 2 tane geldi 4lü takım yapıcam

yarışma bitti mi bilmiyorum arkdşlar merak edenler baksın fairy syfsna

küçük de değilmiş öyle..bulundugum ilçede büyük bilindik marketler olmadıgı için böyle promosyonlardan da uzagım,sadece kuru bir fairy satılıyor onun için hoşuma gidiyor net alışverişi kendimi mahrum bırakmamak hoşuma gidiyor

omo yarışmasına geç başlayan arkadaşlar için söylüyorum. sayfa 6424 te omo ile ilgili hesaplama var. ordan bakabilrisninz. geç başlayanlar için de şunu söyleyebilirm. mesela bugün YANİ 03.09.2012 puanınızın 730 olması lazım. eğer puanınız bugün en az 720 ise bütün hediyeleri kazanma şansınız var.en az 700 ise kahve makinasını ve çamaşır makinasını kazanma şansınız var.680 ise sadece çamaşır makinasını kazanma şansınız var. 680 den aşağı puano olanlar boşuna uğraşmasın. dikkat edin bahsettiğim puanlar bugün kazandığınız puanlar için.yarışma her ayın 1 inde başlıyor. ekimde tekrar denersiniz

çiçek miydi neydi o kampanyadan kazananlarda bulundukları ilde şube varsa ordan gidip alcaklar. yoksa kargoyla firma gönderecek. maillere mesajlara cevap vermiyor firma bilginize

saol arkadaşım ben ilk gün başladım ama dün de bugün de tamamlayamıyorum puanları 712 deyim şuan bugün laf aramızdaya yeni konular açtım yorum yaptım ama yok ne yapmak lazım başka

kızlar şu loccitaneden ürün kazanıp alanlar diyor ki çok minik hepsi 2 kullanımlık falan göz damlası kadarmış

kızlar metro yarışması açklanmış.şimdi ben bu hafta yazan yerde ilk 100 deyim ama 3. hafta kazanan yerde adım yok.bu durumda kazanamamış mı oluyorum?bilen varmı?

kızlar metro yarışması açklanmış.şimdi ben bu hafta yazan yerde ilk 100 deyim ama 3. hafta kazanan yerde adım yok.bu durumda kazanamamış mı oluyorum?bilen varmı?
canım bu geçen senenin oyunu

Enerjiyi Yakala Katılım Koşulları

1. 12.08.2011 - 02.09.2011 tarihleri arasında Metro | Facebook sayfasına girerek ücretsiz olarak ad, soyad, e-posta, telefon, adres bilgilerini eksiksiz dolduran Facebook kullanıcıları, ‘Enerjiyi Yakala’ adlı kampanyaya katılabileceklerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…